21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Vânătoare de comori, în scop caritabil, a doua zi de Paști la Pașcani

Vânătoare de comori, în scop caritabil, cu premii de neratat a doua zi de Paști, luni, 25 aprilie, de la ora 13:00, în municipiu. O tânăra din oraș, Denisa Grămadă și Asociația Donații Pașcani, prin Iuliana Niculiță, cu ajutorul unui sponsor local, organizează acest eveniment la care sunt invitați să participe copii, adolescenți dar și adulți.

Taxa de participare este de 10 lei de persoană, iar banii adunați vor fi donați către Ana Maria Ciobanu, tânăra mama cu trei copii, diagnosticată cu cancer gastric. Premiul cel mare pus în joc este un laptop, iar toți participanții sunt invitați la o petrecere.

Plecarea pentru găsirea comorilor va fi din piațeta din față Primăriei de pe strada Ștefan cel Mare, iar traseele vor fi diferite în funcție de vârstă. Ele trebuie descoperite cu ajutorul unor ghicitori, primiți de la organizatori.

Înscrierile se fac înainte de eveniment, la Denisa la numărul de telefon 0738094849 sau Iuliana – 0771068820.

De precizat este faptul că Ana Maria face în prezent cure de chimioterapie la o clinică din Turcia, fiecare costând aproape 5.000 de dolari. Până acum a făcut patru ședințe și mai urmează altele două. Tânăra mama se agață de orice speranță pentru a rămâne în viață, să fie alături de copii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow