1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Un şofer român de TIR a murit în Spania în circumstanţe dramatice!

Un şofer român de TIR a murit în Spania în circumstanţe dramatice, iar mărturiile martorilor sunt cutremurătoare. Bărbatul a fost strivit de remorca propriei maşini.

Dorin Botezatu, din Buhuşi, avea 46 de ani şi la ora 6 dimineaţa se pregătea să plece în cursă. Cuplase semiremorca la capul de tractor şi s-a dus în spatele autotrenului pentru a monta plăcuţa cu numărul de înmatriculare. A fost strivit efectiv între remorca de 20 de tone şi un parapet de delimitare al parcării din Oiartzun, Ţara Bascilor.

În cabină, un coleg habar nu a avut de tragedie. Alţi şoferi au auzit strigăte şi au încercat să intervină. “Eu şi fratele meu abia sosisem în parcare. Am crezut că am auzit ţipete, dar nu oprisem motorul, am zis că nu am auzit bine. Apoi am coborât, strigătele erau insistente. Când am ajuns noi, victima era deja la pământ, căzută. Lângă el era un coleg, ne-a spus că fusese prins de remorcă.”, a povestit un şofer iberic pentru El Diario Vasco.

“S-a întâmplat ceva cu frânele. Şi dacă te prinde remorca, nu e nimic de făcut, are 20 de tone, nu poţi să o opreşti, să o mişti!”, e mărturia unui alt şofer care a ajuns rapid la locul accidentului.

Din primele informaţii ale poliţiştilor, se pare că românul a coborât din cabină fără să tragă frâna de mână, iar distanţa mică dintre spatele remorcii şi bara de protecţie a făcut ca bărbatul să nu mai poată avea vreo reacţie. A murit pe loc, sub greutatea maşinii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Declarația pe propria răspundere care trebuie completată de persoanele nevaccinate. DOCUMENT

Odată cu adoptarea noilor restricții în Capitală persoanele nevaccinate vor putea să iasă din casă doar cu...

După ce au dublat sau chiar triplat prețurile, firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate

Polițe RCA plătite și în rate - este oferta unor firme de asigurări, după ce din cauza...

Hotărâre CNSU: România va solicita ajutor internaţional în lupta cu COVID – medicamente, echipamente, echipaje şi echipe medicale

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, o decizie...

Reţeaua “Târgu”: tăiau certificatele verzi Covid-19 ca pe biletele de autobuz pentru navetişti

Doi tineri din Târgu Frumos care făceau cărăuşie ilegală de persoane Iaşi - Marea Britanie au fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI