13.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Un “aurolac” recidivist s-a apucat să spargă geamurile maşinilor. Trei ani din viaţă pentru un sfert de oră de “distracţie”

Un vagabond din Târgu Frumos va plăti cu peste 3 ani din viaţă un sfert de oră de “distracţie”. Acesta a fost trimis în judecată pentru distrugere după ce s-a amuzat lovind cu pumnii maşinile parcate în faţa unui magazin.

La data comiterii faptelor, Denis Udilă locuia într-o casă dezafectată şi consuma frecvent băuturi alcoolice, drogându-se şi cu vapori de prenandez. Îşi câştiga existenţa în principal cerşind. Într-o după-amiază, aflându-se sub influenţa substanţelor inhalate, voind să se distreze, a început să lovească cu podul palmei maşinile dintr-o parcare. S-a apropiat de maşina lui A.I., abia oprită, s-a urcat cu mâinile pe parbriz şi i-a cerut şoferului bani sau ţigări. Fiind refuzat, s-a dus la altă maşină pe care a lovit-o peste lunetă, apoi către un Volkswagen Passat, lovindu-i parbrizul cu pumnul. Avea să se constate că parbrizul s-a crăpat, înlocuirea sa costând 500 de lei. Gestul lui Udilă a fost văzut de A.I., care a chemat poliţia. Cazul a ajuns în instanţă după ce proprietarul Volkswagen-ului a decis să facă plângere penală împotriva lui Udilă.

În faţa instanţei, Udilă şi-a recunoscut faptele, antecedentele sale penale făcând ca judecătorii să aplice o pedeapsă cu executare, chiar dacă gravitatea infracţiunii a fost redusă. Udilă a fost condamnat la 6 luni de închisoare. El ajunsese între timp după gratii pentru comiterea unei tâlhării. Cele două condamnări au fost comasate, pedeapsa rezultantă fiind de 3 ani şi două luni. Sentinţa dată de magistraţii păşcăneni a fost atacată în faţa Curţii de Apel, judecătorii acestei instanţe rămânând în pronunţare.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI