10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022

Un angajat CFR a găsit un portofel plin cu bani, card și codul PIN: „Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel”

Cristian Ionel, angajat CFR, a găsit un portofel plin în stația CFR Craiova și nu a verificat ce se află în el până l-a predat Poliției. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor atunci când au verificat conținutul. Au găsit 3.700 de lei, un card bancar, o chitanță cu soldul disponibil precum și codul PIN al cardului.

Impiegatul Cristian Ionel, angajat al stației CFR Craiova, a mers la toaletă, iar în momentul în care a trecut pe lângă zona de așteptare a văzut un portofel. I-a sunat imediat pe polițiștii de la Transporturi Feroviare și le-a dat obiectul găsit.

În portofel au fost cam 3.700 de lei, buletin, un card și un bon că ar fi folosit bancomatul în care era suma pe care o scosese și suma restantă pe card. 852 de milioane pe card. Și PIN-ul, un bilețel cu PIN-ul cardului lângă card.

Angajatul CFR nici nu a deschis portofelul

„ Nu m-am uitat în portofel. L-am luat, m-am dus direct la colegul meu. Eu la Poliție am aflat ce era în portofel. Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel.
– V-ați gândit vreodată să beneficiați de acești bani?
– Nu. Mama mea m-a învățat să nu îți clădești niciodată fericirea pe suferința altuia”, a declarat Cristian Ionel, angajat CFR, pentru Digi 24.

Bărbatul a aflat, în cele din urmă, că cel care a pierdut portofelul este și el angajat al CFR, dar acesta nici măcar nu i-a mulțumit. Ceilalți colegi, în schimb, l-au felicitat și sunt mândri de el.

Polițiștii ne atrag atenția să nu purtăm codul PIN scris în apropierea cardului pentru că poate face treaba unui hoț mult mai ușoară.

sursa gândul.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow