More

  Ultimele activitati din „Scoala Altfel”, la „Miron Costin”. Recunostinta pentru eroi si festivalul sanatatii – FOTO

  Programul „Scolii Altfel”, de la Liceul Teoretic Miron Costin din municipiul Pascani, s-a incheiat vineri, 9 noiembrie, cu doua activitati de amploare.

  De dimineata a avut loc, lansarea activitatilor cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si un moment remarcabil, dedicat eroilor de ieri si celor de astazi. In curtea institutiei a rasunat imnul national al Romaniei, pe scoala a fost arborat un steag imens, iar dedesubt a fost pictata harta tarii.

  Alaturi de colectivul scolii au fost eroii de astazi, si anume, pompierii – cei care salveaza vieti. In semn de recunostinta, pentru ceea ce fac zi de zi, copiii le-au daruit flori.

  Apoi, cu totii, au mers la monumentul eroilor din apropierea Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare, unde au depus o coroana si flori.

  De la ora 11:00, in sala de sport a avut loc prima editie a Festivalului Sanatatii, organizat de profesoara Maria Ungureanu. Au raspuns provocarii si au venit sa vorbeasca cu elevii, medici de familie, specialişti în oftalmologie şi stomatologie.

  Nu au lipsit recomandările pentru un stil de viaţa cât mai sănătos, din partea invitatilor.

  Mentionam ca in cadrul festivalului a fost acordat si un premiu special pentru profesorul Andrei Doroftei initiatorul evenimentelor „Miscarea inseamna viata”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp