Programul „Scolii Altfel”, de la Liceul Teoretic Miron Costin din municipiul Pascani, s-a incheiat vineri, 9 noiembrie, cu doua activitati de amploare.

De dimineata a avut loc, lansarea activitatilor cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si un moment remarcabil, dedicat eroilor de ieri si celor de astazi. In curtea institutiei a rasunat imnul national al Romaniei, pe scoala a fost arborat un steag imens, iar dedesubt a fost pictata harta tarii.

Alaturi de colectivul scolii au fost eroii de astazi, si anume, pompierii – cei care salveaza vieti. In semn de recunostinta, pentru ceea ce fac zi de zi, copiii le-au daruit flori.

Apoi, cu totii, au mers la monumentul eroilor din apropierea Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare, unde au depus o coroana si flori.

De la ora 11:00, in sala de sport a avut loc prima editie a Festivalului Sanatatii, organizat de profesoara Maria Ungureanu. Au raspuns provocarii si au venit sa vorbeasca cu elevii, medici de familie, specialişti în oftalmologie şi stomatologie.

Nu au lipsit recomandările pentru un stil de viaţa cât mai sănătos, din partea invitatilor.

Mentionam ca in cadrul festivalului a fost acordat si un premiu special pentru profesorul Andrei Doroftei initiatorul evenimentelor „Miscarea inseamna viata”.

Slider


loading...
Slider