18.4 C
Paşcani
joi, septembrie 21, 2023

Turul ciclist al orașului Târgu Frumos. Un proiect de amploare pentru comunitate – FOTO

Vineri, 8 septembrie, în Târgu Frumos a avut loc cea de-a VII-a ediție a Turului Ciclist al orașului, proiect inițiat de un învățător de la Școala Gimnazială Garabet Ibrăileanu din localitate. Evenimentul a adus multă bucurie în rândul copiilor, dar și implicare pe măsură din partea organizatorilor, a sponsorilor, colaboratorilor și susținătorilor.

Mai jos sunt postări cu mai multe fotografii din timpul evenimentului:

Evenimentul care anunță începerea școlii în orașul nostru a avut loc ieri.
Felicitări, domnule învățător Butnaru Petru pentru cea de a VII-a ediție a Turului Ciclist al Orașului Târgu Frumos! Mulțumim pentru perseverența de care dați dovadă!
Mulțumim partenerilor noștri, Primăria Oraşului Târgu Frumos și Poliția Târgu Frumos, fără de care acest eveniment nu s-ar putea desfășura în condiții de siguranță!
Multumim sponsorilor pentru sprijin!” precizează într-o postare conducerea școlii. 
Ar putea fi o imagine cu bicicletă şi text care spune „Programul Turului Ciclist al OraÈului Târgu Frumos VINERI, 8 SEPTEMBRIE 2023, O'RELE 13:00-17:00 12:00- 13:00 Înscrierea participanților la standurile amenajate de organizator; 13:00 13:45 Spectacol de teatru „Micul Cire" Teatro Blu; 1. Baloanele cu apă; 14:00 16:00 -Jocuri organizate ad-hoc cu participarea liberă a copiilor prezenți; DAFE 2. Ghicește ordinea; 3. Cârligele; 4. Traseu pe cărămizi; 5. Turcul; 16:15- 16:30 Traseu pe biciclete; 16:30-Extragerea câștigătorilor; pân' la scoalá TURUL CICLIST AL ORAŞULUI TÂRGU FRUMOS”

Alte articole