Scoala Gimnaziala Speciala din Pascani sarbatoreste in perioada 5-7 decembrie, 42 de ani de invatamant special. Sunt trei zile de sarbatoare cu activitati diverse si care au inceput astazi, miercuri, 5 decembrie, cu o festivitate de deschidere.

Au venit sa fie alaturi de specialii de Pascani, reprezentanti ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, Consiliului Județean Iași, Primăriei Municipiului Pașcani, Casei Corpului Didactic Iași, Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, instituțiilor de învățământ din municipiu, membri ai Asociației pentru Valori în Educație, cadre didactice, elevi si părinți.

Inainte de discursurile lor, corul scolii a intonat imnul unitatii de invatamant, devenit deja foarte cunoscut.

Apoi, invitatii le-au urat rand pe rand „La multi ani!” sarbatoritilor si au apreciat invatamantul de calitate de la Scoala Gimnaziala Speciala din Pascani.

In ceas aniversar si voluntarii care vin in scoala au transmis mesaje printr-un clip video.

Joi, 6 decembrie, începând cu ora 10.00, va fi organizată o serbare dedicată „Sfântului Nicolae”, iar cadourile mult așteptate de la Moș Nicolae vor fi aduse de voluntarii Asociației „Go Care” România.

Vineri, 7 decembrie, începând cu ora 10.00, va fi ziua părinților speciali, în care se va organiza, în parteneriat cu Fundația „Ancora Salvării” Iași, un work-shop cu tema „De mic trebuie să fiu independent” în cadrul căruia, la o cafea și o ciocolată, părinții își vor împărtăși din propriile experiențe. În partea a doua a zilei vor fi organizate ateliere la clase, în cadrul cărora părinții împreună cu copiii și profesorii lor vor realiza diferite obiecte, si decorațiuni pentru sărbători.

Slider


loading...
Slider