18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023

Top 5 operatori cu poker si pariuri sportive online

Daca iti place sa pariezi in poker sau in tot felul de sporturi care ti se par tie interesante si pe care le cunosti, cel mai simplu poti face asta online, fara a fi nevoie sa te mai deplasezi la o agentie stationara. Poti sa pariezi la orice ora din zi sau din noapte, inainte de inceperea partidelor sau in timpul lor.

In cazul in care te intrebi ce operatori de top exista in tara la noi, iata-i pe cei mai importanti:

1. Unibet

Aceasta este una dintre cele mai mari case de pariuri online din Romania. Este un operator de incredere, fiind licentiat de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Unibet exista pe piata de mai bine de 20 de ani, iar experienta aceasta isi spune cuvantul cand vine vorba de seriozitate si diversitate.

Daca alegi pentru prima data aceasta casa de pariuri pentru a juca poker, vei primi bonusuri atragatoare de bun venit. Totodata, frecvent vei avea parte de tot felul de promotii, iar daca nu stii exact ce ai de facut, pe site vei gasi si ghiduri pentru poker online.

Daca ceea ce te intereseaza sunt pariurile sportive, gama e foarte variata – fotbal, baschet, handbal, darts, snooker, ciclisme etc.

2. 888

888 este un operator de pariuri care e format din mai multe categorii si anume – 888 casino, 888 poker si 888 sport. Iti ofera o gama variata de jocuri, pentru a-l alege pe cel pe care-l preferi mai mult.

Daca alegi sa optezi pentru 888 poker Romania, vei avea ocazia sa vezi ce se intampla atunci cand joci in a doua cea mai buna camera de poker din lume. Aceasta nu e foarte dezvoltata la noi in tara, dar, ofera seriozitate si bonusuri demne de luat in seama.

In cazul in care te atrag pariurile sportive, la 888 poti sa selectezi dintr-o multime de categorii: tenis, fotbal, baschet, cricket, golf, rugby si multe altele. Pe site vei gasi toate detaliile.

3. NetBet

Acest operator de pariuri este unul dintre cei mai mari de la noi din tara. Pe site-ul oficial poti sa joci poker sau sa te bucuri de pronosticurile ce iti pot aduce castiguri din tot felul de sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, MMA, ciclism etc.

NetBet e o casa de pariuri deosebita si prin o serie de functii speciale pe care le pune la dispozitie clientilor:

  • NetBet TV

Daca vezi simbolul acestui operator in cadrul unui eveniment sportiv, inseamna ca acea competitie poate fi vazuta direct de pe site.

  • SnapBet

In cazul in care ai sentimentul ca se poate inscrie un gol in urmatoarele 30 de secunde, in 1, 5 sau 10 minute, atunci cu NetBet poti paria in momentele respective.

  • NetBet Special

In aceasta categorie vei gasi pariuri speciale, la cote foarte bune.

4. Betfair

Aceasta case de pariuri e deosebita prin faptul ca e singura de tip exchange de la noi din tara. Asta inseamna ca totul se face intre jucatori (pariuri, cote, mize).

La Betfair poti alege sa joci poker si sa te bucuri de o multime de bonusuri generoase. Totodata, piata este bogata si cand vine vorba de pariuri sportive – fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei, curse de cai, sporturi cu motor.

5. PokerStars

PokerStars este o agentie deosebita prin faptul ca este una dintre companiile care au cele mai multe licente din intreaga lumea. Fondurile jucatorilor sunt plasate in conturi separate, astfel incat banii tai sa fie mereu in siguranta si ai acces la depunerile tale in orice moment.

Daca nu stii prea bine cum se joaca poker online, pe site vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

Chiar daca denumirea e una legata de acest joc, poti sa lansezi si pariuri sportive, iar aici ai la dispozitie o multime de sporturi, precum: fotbal, tenis, volei, baschet, golf, sporturi cu motor si asa mai departe.

Intra pe site-urile acestor operatori de pariuri si vezi care e cel mai potrivit pentru tine. Toate sunt de incredere, deci, nu-ti face griji din acest punct de vedere.

Alte articole