Liceeni de la Colegiul Unirea din Pascani au primit astazi recompensa bine-meritata de la competitia de flash-mob-uri “Suntem tanara generatie”. Aproape 30 de elevi si trei cadre didactice au luat Premiul de Excelenta pentru cel mai bun moment artistic al editiei pe judet si locul II pe tara. Adolescentii au fost rasplatiti cu tricouri, diplome si rucsacuri, si cel mai important, trofeul concursului.

Acesta a fost flash-mob-ul cu care elevii uniristi au reusit sa obtina Premiul de Excelenta, din judetul Iasi. Au muncit mult pentru gasirea locului perfect de filmare, sincronizare, coregrafie sau montaj video, iar astazi si-au primit rasplata: trofeul concursului este la “Unirea”.

28 de liceeni au primit diplome, medalii, tricouri si rucsacuri pentru performanta lor. Nu sunt doar cei mai buni din judet, ci si pe locul al doilea in tara, spune o profesoara care s-a ocupat de organizare.

Filmuletul a reusit sa stranga peste 2.000 de like-uri si 543 de distribuiri pe Facebook.

Mentionam ca profesorii care s-au ocupat de organizare sunt Alexandra Anicolaesei, Iuliana Gordin si Mihaela Haratu.

Pe locurile fruntase din clasament au mai fost si alte scoli din judetul Iasi. Colegiul National Stefan cel Mare din Hirlau a luat locul I, iar Liceul Teoretic Miron Costin din Pascani, locul III. O mentiune speciala au primit si adolescentii de la Liceul Tehnologic Petru Rares, din Targu Frumos.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider