23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023

Spitalul din Hârlău caută medici

Spitalul Orășenesc din Hârlău caută noi medici. Instituția spitalicească și-a anunțat disponibilitatea de a angaja doctori pentru Pediatrie, Medicină Internă și Anestezie și Terapie Intensivă (AȚI) pe perioada nedeterminată, iar la Boli Infecțioase, pentru perioadă determinată. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a managerului spitalului.

Despre unul dintre aceste posturi, s-a discutat și votat un proiect de hotărâre în acest sens în ședința legislativului local din Hârlău ce a avut loc luni, 27 februarie. Aleșii locali au aprobat schimbarea organigramei. Mai exact, a fost desființat un post de asistent medical din cadrul Compartimentului de Neonatologie și  înfiintat un post de medic pediatru în ambulatoriu.

În motivarea proiectului, se arată că este o adresabilitate foarte mare la cabinetul de pediatrie și că sunt necesare servicii medicale și după ora 15:00.

Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare la numărul de telefon –0232.720.300 interior 15– Biroul RUNOS din cadrul spitalului din Hârlău.

Alte articole