1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Spitalul de Urgență Pașcani angajează patru medici

Spitalul de Urgenta din municipiul Pascani angajeaza patru medici. Anuntul a fost publicat la sfarsitul saptamanii trecute, pe 7 ianuarie, iar dosarele se pot depune in termen de 15 zile calendaristice de la publicare, la sediul institutiei spitalicesti.

Unitatea cauta un medic rezident si trei specialisti, toti cu norma intreaga pentru Urgente, Serviciului de Prevenire a infecfiilor asociate asistentei medicale, ingrijiri paliative si medicina interna.

Toate detaliile privind ce trebuie sa contina dosarul de inscriere, tematica si bibliografia de concurs pot fi gasite pe site-ul Ministerului Sanatatii, iar cei interesati pot afla mai multe informatii de la Serviciul RUNOS al unitatii la numarul de telefon 0232.763.600, int.110.

De precizat este faptul ca la Spitalul Municipal Pascani va ramane aceeasi conducere si in perioada urmatoare. Primarul, Marius Pintilie, a precizat in conferinta de presa de saptamana trecuta ca va prelungi mandatele mangerului, Daniel Bechir si al directorului medical, Aurelia Padurariu cu inca sase luni, urmand ca pana la jumatatea acestui an sa fie organizat un concurs.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow