11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

Spectacol deosebit de Zilele Liceului Teoretic Miron Costin din Pașcani – VIDEO

Spectacol deosebit vineri, 3 martie, pe scena Casei de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani. Protagonistii au fost elevii si cadrele didactice din cadrul Liceului Teoretic Miron Costin din zona Vale, care au pus in scena momente pline de talent, munca si daruire, cu ocazia Zilelor Scolii.


Timp de o ora, mai multi liceeni dar si fosti elevi ai scolii, talentati atat la a manui diferite instrumente muzicale, cat si de a canta cu vocea au facut un show de zile mari.

Printre cele mai deosebite numere de interpretare, a fost si cel a unui tanar, fost elev mironist, actual student la Facultatea George Enescu din Iasi, Emanual Baiceanu, care a pus in scena momente de opera.

In partea a doua a spectacolului, un cor format din cadre didactice, coordonat de Cristina Pavăl, si-a aratat maiestria.

De precizat este faptul ca la fiecare inceput de martie Liceul Teoretic Miron Costin serbeaza zilele scolii. Institutia de invatamant  cu clase de la invatamantul primar si pana la cel liceeal a fost înfiinţata la 1 iulie 2000, având sediul în municipiul Paşcani, strada Izvoarelor nr. 11, prin reorganizarea şcolii cu clasele I-VIII, numărul 4 Paşcani, judeţul Iaşi. Fosta şcoală cu clasele I.-VIII nr. 4 a fost înfiinţată la 15 septembrie 1976.

In anul 2004 au absolvit elevii primei promoţii a liceului.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow