2.2 C
Paşcani
marți, ianuarie 31, 2023

Și-a îngropat concubina de vie cu ajutorul copilului

Descoperire macabră în prima zi din an, într-o localitate de lângă Iaşi! Un minor şi-a ajutat tatăl să-şi îngroape mama de vie.

O descoperire macabră a fost făcută în prima zi din an în comuna Scobinţi, din apropiere de Hirlau. Crima oribilă s-a petrecut pe 26 decembrie 2017. Protagonistul este soţul victimei, M. Ion. Acesta a fost ajutat de băiatul celor doi concubini, în vârstă de 15 ani.

M Ion traia cu P.V în concubinaj de 17 ani. Cei doi aveau patru copii, băiatul și trei fete. Familia nu era văzută bine de localnici. Nu aveau un loc de muncă.

În prima noapte de Crăciun, după ce s-au cinstit fără măsură cu alcool, cei doi concubini s-au luat la ceartă. Pe fondul consumului de alcool, victima a căzut şi a intrat în comă alcoolică. Concubinul crezând că a ucis-o, a intrat în panică şi decis să scape de ea, îngropând-o de vie.

Băiatul i-a povestit unui prieten din localitate, în prima zi a anului, despre faptul că de Crăciun a fost ameninţat de tatăl care i-a cerut să îl ajute să sape o groapă, să nu spună nimănui despre acest lucru şi să îl ajute să-şi bage concubina în ea.

Amicul băiatului a povestit tatălui, iar acesta a alertat Poliţia.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow