16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Sfaturi pentru cei care aleg să comande online cadourile de Sărbători

Nu toate cadourile ar putea ajunge la timp sub bradul de Crăciun. Este o adevărată nebunie în depozitele magazinelor, iar multe firme de curierat au chemat oameni de acasă pentru a face faţă volumului uriaş. Românii care vor să-şi bucure rudele aflate la distanţă ar trebuie să aibă gata pachetul, cel mai târziu, până la sfârşitul acestei săptămâni. Altfel, livrările pentru Crăciun ar putea ajunge la destinaţie… de Revelion.  

 

Ora 7.30 dimineaţa. În depozitele firmelor de curierat este agitaţie mare. În decembrie, se dă testul anduranţei. În această perioadă, se livrează cu 35% mai multe colete. Inevitabil, apar întârzieri. Uneori, mai mari şi de 48 de ore. Curierii au sfaturi pentru clienţii care nu vor să rămână de sărbători fără cadouri sub brad. 

 

În România, cele mai multe pachete conţin anvelope, electronice sau haine. În timp ce, la nivel internaţional, în special în perioada sărbătărilor, hainele şi mâncarea sunt cele mai regăsite produse în colete. Peste 20 la sute dintre livrări sunt comenzi online. 

 

Numai de Black Friday, clienţii au lăsat 200 de milioane de euro în contul magazinelor virtuale. În apropierea Crăciunului, cumpărăturile online au crescut, în unele magazine, cu aproape 50%.

 

Sursa Observator

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow