2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Sfaturi pentru cei care aleg să comande online cadourile de Sărbători

Nu toate cadourile ar putea ajunge la timp sub bradul de Crăciun. Este o adevărată nebunie în depozitele magazinelor, iar multe firme de curierat au chemat oameni de acasă pentru a face faţă volumului uriaş. Românii care vor să-şi bucure rudele aflate la distanţă ar trebuie să aibă gata pachetul, cel mai târziu, până la sfârşitul acestei săptămâni. Altfel, livrările pentru Crăciun ar putea ajunge la destinaţie… de Revelion.  

 

Ora 7.30 dimineaţa. În depozitele firmelor de curierat este agitaţie mare. În decembrie, se dă testul anduranţei. În această perioadă, se livrează cu 35% mai multe colete. Inevitabil, apar întârzieri. Uneori, mai mari şi de 48 de ore. Curierii au sfaturi pentru clienţii care nu vor să rămână de sărbători fără cadouri sub brad. 

 

În România, cele mai multe pachete conţin anvelope, electronice sau haine. În timp ce, la nivel internaţional, în special în perioada sărbătărilor, hainele şi mâncarea sunt cele mai regăsite produse în colete. Peste 20 la sute dintre livrări sunt comenzi online. 

 

Numai de Black Friday, clienţii au lăsat 200 de milioane de euro în contul magazinelor virtuale. În apropierea Crăciunului, cumpărăturile online au crescut, în unele magazine, cu aproape 50%.

 

Sursa Observator

 

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie, pentru gimnaziu și liceu și între 10-14 ianuarie pentru elevii din clasele primare – propunerile ministrului Cîmpeanu...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie – pentru gimnaziu și liceu – și între 10-14 ianuarie...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă Vacanța...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că elevii...

Ce ai de făcut dacă întâmpini probleme la rambursarea ratelor. Alternativa personalizată cu instituţia creditoare

Guvernul a continuat şi după 1 ianuarie 2021 măsurile de sprijin acordate celor aflaţi în dificultate de...

La Poştă nu se cere Certificatul verde

Toţi clienţii Poştei Române vor avea acces în unităţile poştale din întreaga ţară fără a fi nevoiţi...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI