More

  Sfaturi pentru cei care aleg să comande online cadourile de Sărbători

  Nu toate cadourile ar putea ajunge la timp sub bradul de Crăciun. Este o adevărată nebunie în depozitele magazinelor, iar multe firme de curierat au chemat oameni de acasă pentru a face faţă volumului uriaş. Românii care vor să-şi bucure rudele aflate la distanţă ar trebuie să aibă gata pachetul, cel mai târziu, până la sfârşitul acestei săptămâni. Altfel, livrările pentru Crăciun ar putea ajunge la destinaţie… de Revelion.  

   

  Ora 7.30 dimineaţa. În depozitele firmelor de curierat este agitaţie mare. În decembrie, se dă testul anduranţei. În această perioadă, se livrează cu 35% mai multe colete. Inevitabil, apar întârzieri. Uneori, mai mari şi de 48 de ore. Curierii au sfaturi pentru clienţii care nu vor să rămână de sărbători fără cadouri sub brad. 

   

  În România, cele mai multe pachete conţin anvelope, electronice sau haine. În timp ce, la nivel internaţional, în special în perioada sărbătărilor, hainele şi mâncarea sunt cele mai regăsite produse în colete. Peste 20 la sute dintre livrări sunt comenzi online. 

   

  Numai de Black Friday, clienţii au lăsat 200 de milioane de euro în contul magazinelor virtuale. În apropierea Crăciunului, cumpărăturile online au crescut, în unele magazine, cu aproape 50%.

   

  Sursa Observator

   

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet