16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022

Sfarsit de saptamana incarcat pentru pompierii ieseni .Doua masini distruse de foc, in doar cateva ore

- Advertisement -

Sfarsit de saptamana incarcat pentru pompierii ieseni. Acestia au fost solicitati pentru stingerea a doua incendii produse la autoturisme, in decurs de doar cateva ore.

Astfel, sambata, 25 mai, in jurul orei 11:56,pompierii pascaneni au intervenit pe strada Abator din Pascani pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Cauza probabilă de producere a incendiului ar fi fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată,în urma unei acţiuni mecanice orifizice. Au fost distruse bordul, elementele din plastic şi tapiţeria autoturismului.

Tot sambata, in jurul orei 22:04, pompierii de la Hârlău au intervenit în comuna Deleni, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Cauza probabilă a incendiuluiar fi fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice orifizice. Autoturismul a fost distrus in proportie de 95%, impreuna cu documentele acestuia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow