21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022

Semnal de ALARMA tras de o politista implicata intr-un accident: Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente

- Advertisement -

Politista implicata in accidentul rutier ce a avut loc la inceputul lunii trecute, la Blagesti, Andrada Voicu, acuza, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul ca oamenii legii sunt nevoiti sa mearga la interventii cu niste masini care in mod normal ar fi trebuit scoase din uz.
„Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente. Neinscripționate, cu semnale luminoase/acustice neomologate.
În timp ce pe pagina oficială a Poliției Române se postează în fiecare zi fotografii cu domnișoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinți perfect aliniați si zâmbete mișto, cu autoturisme noi si sclipitoare, noi ne pierdem dinții, picioarele, viețile, de parcă la începutul școlii de poliție am semnat contract cu moartea, nu cu instituția în sine.
Cui îi pasă de faptul că stăm internați la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâșietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viețile noastre și așteptând să treacă perioada critică, pentru a ști sigur că vom scăpa cu viață?

 

Continuare pe BZI.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow