3.6 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de zi sunt 18 proiecte de hotararare, toate initiate de primarul municipiului. Sedinta va incepe cu prezentarea executiei bugetare , pentru trimestrul al treilea al anului precum si o serie de rectificari ale bugetului local si a listei de investitii si la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani.  In aceeasi sedinta va fi supus aprobarii un regulament privind modul de intocmire si aprobare a proiectelor de hotarare, inchirierea unor terenuri disponibile in cele doua piete agroalimentare, prin licitatie publica , precum si procedura de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager la societatea locala de salubritate si transport public local.

Pe ordinea de zi se mai afla un proiect de hotarare pentru transformarea unor functii din Primarie, modificarea Contractului de delegare a serviciilor de apa si canalizare si alegerea noului presedinte de sedinta.

Cel mai important proiect de hotarare este cel cu privire la aprobarea cererii de finantare si a devizului general estimativ,  documente care urmeaza sa fie depuse de administratia locala pentru a obtine finantari guvernamentale in cadrul Programului national de investitii „Anghel Saligny”. Este vorba despre o investitie estimata la peste 10,8 milioane de lei pentru asfaltarea urmatoarelor strazi: Soseaua Nationala, Strada Plaiesului, Strada Matei Basarab, Strada Salcamaului, Strada Victoriei, Strada Brates, Strada Amurgului, Strada Musatinilor, Aleea 22 Decembrie. Edilul municipiului a precizat ca a luat hotararea sa depuna cerere de finantare in cadrul programului guvernamental doar pentru modernizarea strazilor, nu si pentru extinderea retelelor de gaz metan si a celor  de apa si canalizate.

 

Ordinea de zi

 

Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea contului de executie a bugetului de venituri și cheltuieli  al municipiului Pascani pentru trim.al III-lea al anului 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului Creditelor Interne și al Programului obiectivelor de investiții pentru pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind rectificarea  bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal  de Urgență Pașcani și a Listei de investiții pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al instituțiilor, pe anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și Lista obiectivelor de investiții ale Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” Paşcani,  pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind  rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea îndreptării erorii materiale din cuprinsul Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 154 din 29.09.2021 privind nominalizarea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ din municipiul Paşcani, pentru anul şcolar 2021 – 2022– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea Regulamentului privind măsurile metodologice, organizatorice, termenele și circulația proiectelor de hotărâri ale Consiliului Local al municipiului Pașcani– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind privind aprobarea solicitării de scoatere din circuitul agricol a terenului în suprafață de 579.500 mp, proprietate privată a municipiului Pașcani, identificat în T40, P 1069, nr. cadastral 66452, municipiul Pașcani (suburbia Sodomeni), jud. Iași – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Anexei nr. 3 și Anexei nr. 4 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 47/31.03.2021 privind închirierea prin licitație publică a terenurilor disponibile, situate în  Piața Vale, str. Ceferiștilor, nr. 4 și în Piața Deal, str. Eugen Stamate, nr. 6 – 8, proprietate publică a Municipiului Pașcani, județul Iași– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului Planului de Amenajament Pastoral al Municipiului Paşcani– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind  modificarea şi completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani nr. 2/07.01.2021, privind aprobarea inventarului bunurilor de retur, proprietate privată a Municipiului Paşcani  şi aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Paşcani, aferente Serviciului Public de Salubrizare, pentru activităţile de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe  timp de polei sau de îngheţ, către SC CLP ECOSERV SRL– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea declanşării procedurii de selecție a Administratorului – Director General la S.C.CLP ECOSERV S.R.L în conformitate cu legislația privind guvernanţă corporativă– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 48/2009 consolidat, prin Act Adițional– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea cererii de finanțare și devizului general estimativ, conform Programului național de investiții Anghel Saligny, pentru obiectivul de investiţii: “Modernizare străzi în  Municipiul Paşcani”– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Paşcani  nr. 90/31.05.2021 prin transformarea unei funcţii contractuale de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Paşcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)
Proiect de HOTĂRÂRE privind alegerea preşedintelui de şedinţă pentru perioada noiembrie 2021- ianuarie 2022– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

 

 

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

Dictatura: Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei Pascani”, nu vor fi acreditati

Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei municipiului Pascani” urmeaza...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI