20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00, la cateva zile dupa sedinta ordinara pentru luna februarie. Pe ordinea de zi sunt doua proiecte de hotarare care ar trebui votate in regim de urgenta.

Este vorba despre aprobarea documentatiei tehnice in forma actualizata si a noilor indicatori economici pentru construirea unei noi gradinite in Pascani. In aceeasi sedinta, consilierii vor dezbate un proiect de hotarare pentru dezlipirea unei suprafete de teren de 1132 mp aflata in proprietatea publica in suburbia Bosteni. Terenul ar urma sa fie dat spre folosinta in vederea construirii unei case de tip familial.

Mentionam ca sedintele comisiilor de specialitate au fost convocate in aceeasi zi cu putin timp inainte de dezbaterile in plen.

 

Ordinea de zi

 

Proiect de HOTĂRÂRE aprobarea actualizării documentației tehnice Studiu de Fezabilitate mixt – S.F./D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: “Revitalizarea municipiului Pașcani prin modernizarea infrastucturii educaționale și a infrastructurii publice adiacente” – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTĂRÂRE privind acordul Consiliului local al municipiului Pașcani pentru dezlipirea bunului imobil-teren în suprafață de 1.132 mp, proprietate publică a municipiului Pașcani, nr. cad. 66453 situat în suburbia Boșteni, str. Independenței, nr. 5, municipiul Pașcani, jud. Iași – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezba

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow