18 C
Paşcani
sâmbătă, mai 25, 2024

Se intrerupe apa, pe 14 strazi din Pascani pentru interconectarea retelelor

Comunicat: În scopul realizării lucrărilor de interconectare a rețelei de distribuție de pe strada Ceferiștilor cu rețelele de distribuție de pe străzile Veronica Micle, 22 Decembrie și Izvoarelor din municipiul Pașcani, luni 8 aprilie 2019, în intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe următoarele străzi din municipiul Pașcani: 1 Decembrie 1918, Victoriei, Brateș, 22 Decembrie, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Cuza Vodă, Izvoarelor, Veronica Micle, Gării, Ceferiștilor, Amurgului, Fîntînele și fundac Fîntînele.
Lucrările fac parte din proiectul de investiții “Înlocuire rețele distribuție apă și refacere branșamente pe străzile Ceferiștilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor, Dragoș Vodă, Fîntînele, Ștefan cel Mare, Vatra, Republicii și Victoriei din municipiul Pașcani”, realizat din fonduri proprii ApaVital.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

APAVITAL

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70