16.6 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Se intrerupe apa, pe 14 strazi din Pascani pentru interconectarea retelelor

- Advertisement -

Comunicat: În scopul realizării lucrărilor de interconectare a rețelei de distribuție de pe strada Ceferiștilor cu rețelele de distribuție de pe străzile Veronica Micle, 22 Decembrie și Izvoarelor din municipiul Pașcani, luni 8 aprilie 2019, în intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe următoarele străzi din municipiul Pașcani: 1 Decembrie 1918, Victoriei, Brateș, 22 Decembrie, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Cuza Vodă, Izvoarelor, Veronica Micle, Gării, Ceferiștilor, Amurgului, Fîntînele și fundac Fîntînele.
Lucrările fac parte din proiectul de investiții “Înlocuire rețele distribuție apă și refacere branșamente pe străzile Ceferiștilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor, Dragoș Vodă, Fîntînele, Ștefan cel Mare, Vatra, Republicii și Victoriei din municipiul Pașcani”, realizat din fonduri proprii ApaVital.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

APAVITAL

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow