More

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut loc pe 26 februarie. Consilierii din opozitie au atras atentia ca proiectul nu are o nota de fundamentare si o fisa a postului cu atributiile de serviciu si nici macar o cerere din partea initiatorului. Fostul viceprimar Gabriela Nedelcu a precizat ca ea nu a avut nevoie de o secretara.
  De asemenea un alt consilier a atras atentia ca nu s-ar justifica o astfel de cheltuiala si ca viceprimarii din alte orase apropiate nu au secretare.

  In replica primarul municipiului, Marius Pintilie a explicat ca viceprimarul ar trebui sa isi desfasoare activitatea mai mult pe strada, pentru a supraveghea investitiile si serviciile publice.

  Conform precizarilor edilului, o aparte din atributiile vicepriamrului ar ruma sa fie preluate de secretara care va fi angajata fara concurs, pe perioada determinata.
  Fostul edil, Dumitru Pantazi a solicitat explicatii in acest sens.

  Discutiile pe acesta tema s-au transformat in scandal. Primarul Pintilie i-a reprosat fostului viceprimar ca nu si-ar fi indeplinit atributiile de serviciu si ca a mostenit de la fosta administratie o serie de probleme.
  Consilierii din opozitie i-au reprosat edilului agresivitatea verbala si ca acuzatiile sunt nefondate.

  Pana la urma, proiectul a fost aprobat de consilierii PNL si Pro Romania, dar si de cativa din opozitie.
  Deocamdata nu se stie cine va ocupa functia de consilier al viceprimarului si nici ce atributii va avea. Cheltuiala anuala pentru achitarea drepturilor salariale este de peste 50 000 lei, mai mult decat jumatate din suma acordata anul trecut pentru ajutoarele de urgenta solicitate de cetatenii cu venituri foarte mici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet