17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

S-a deschis cel de-al doilea flux de vaccinare la Pașcani

De marti, 13 aprilie, a.c., in cadrul centrului de vaccinare de pe strada Sportului din municipiul Pascani s-a deschis cel de-al doilea flux. Astfel, a crescut capacitatea de vaccinare, iar numarul persoanelor de pe lista de asteptare a scazut. Deocamdata, pe platforma de vaccinare, apar in continuare aproape 800 de persoane in asteptare. Tipul de ser folosit la Pascani este Pfizer.
Administratia locala a anuntat printr-un postare pe retelele de socializare deschiderea celui de-al doilea flux de marti.
De astăzi funcționează cel de-al doilea flux de vaccinare în cadrul Centrului de vaccinare din incinta Sălii de Sport a Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani.
În cursul dimineții primarul Marius Pintilie, împreună cu administratorul public, Claudiu Bodoașcă, au mers la centru pentru a se asigura că totul este pregătit pentru buna desfășurare a vaccinării.
Ne bucurăm să constatăm că pe platforma ROVACCINARE numărul persoanelor aflate pe lista de așteptare la acest centru s-a redus la jumătate, odată cu deschiderea acestui nou flux și, de asemenea, a crescut numărul de persoane ce pot fi vaccinate la 72 per flux/zi, adică se pot vaccina 144 persoane pe zi la Pașcani.
Facem apel la pășcăneni să se se înscrie pentru vaccinare, să respecte în continuare regulile și măsurile impuse de autorități pentru a reveni cât mai curând la viața normală” informeaza reprezentantii Primariei Pascani.
Sursa foto Primaria Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow