18 C
Paşcani
marți, aprilie 16, 2024

Rezultate exceptionale pentru elevii Colegiului „Sadoveanu” la olimpiadele nationale

Performantã extraordinarã a elevilor de la Colegiul „Mihail Sadoveanu”, la olimpiadele nationale.

Eleva Andreea Bostan, eleva in clasa a XII-a A, coordonata de prof. Eniu Lucia Victoria, a obtinut premiul al III-lea la Olimpiada Naţională de Limba Italiană care s-a desfasurat la  Hunedoara.

Iulia Monu, eleva in clasa a XI- E,coordonata de prof. Simona Gabriela Gabor, a obținut un punctaj bun la etapa națională a Olimpiadei de limba și literatura română, desfășurată la Bușteni, în perioada 22-26 aprilie, care i-a adus un premiu special.

Avram Teodora si Dondas Ioana, ambele de la clasa a VI a B, coordonate de Prof. Carmen Daniela Mertic au obținut premii speciale la ONLLR Iasi 2019.

Smaranda Berenghia, din clasa a IX a E, profesor îndrumător Lucia Eniu, a obținut Mențiune MEN la faza națională din acest an a Olimpiadei de limba franceză, cu un punctaj de 93,38 puncte, la diferență de doar 1,5 puncte de ocupantul locului I.

7 elevi de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” au fost pe podiumul Olimpiadei Naționale de Limbă rusă modernă, desfăşurate la Brăila, in perioada 19-23 aprilie. Două eleve, Lavric Laura din clasa a XII-a şi Cazacu Ana-Liza, clasa a aXI-a, au obținut Premiul I; Sanduleac Dumitru din clasa a X-a şi Olari Elena din clasa a IX-a – Premiul II; Gadibadi Cristina, clasa a XI-a şi Pelin Veronica, clasa a X-a – premiul III, iar Gladuneac Mihaela, clasa a X-a- Mențiune. Eleva Cazacu Ana-Liza s-a calificat in lotul lărgit in vederea participării la etapa internationala a Olimpiadei de Limba rusă.

Sursa: facebook.com Colegiul National „Mihail Sadoveanu”

 

Alte articole