3.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Rezultate Evaluare Națională 2021. Vezi rezultatele de la școlile din Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și comunele apropiate

Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Nationala pe site-ul Ministerului Educatiei. Emotiile nu au mai fost traite intens in fata scolilor, ci de oriunde s-a putut accesa internetul. In scolile din muncipiul Pascani si in cele din orasul Harlau nu a fost obtinuta nici o medie de zece. In schimb, la Targu Frumos, la Scoala Gimnaziala Ion Creanga, a fost atinsa perfectiunea. Un elev a raspuns corect la toate cerintele de la testarea de la Romana si Matematica. 


Clasamentul celor mai bune medii din Pascani este urmatorul: cea mai mare medie, 9,87 a fost obtinuta la Colegiul National Mihail Sadoveanu, apoi, 9,62 la Liceul Teoretic Miron Costin, 9,50 la Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga, 9,35 la Scoala Gimnaziala Iordache Cantacuzino si 8,55 la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc.

La Targu Frumos, situatia este urmatoarea: media de zece de la Scoala Gimnaziala Ion Creanga, la Liceul Teoretic Ion Neculce, cea mai mare medie este de 9,35, la Scoala Garabet Ibraileau – 8,82, iar la Liceul Special Moldova – 7,17.

In orasul Harlau, cea mai buna medie a fost obtinuta la Colegiul Stefan cel Mare, 9,85, iar la Scoala Gimnaziala Petru Rares – 9.52.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 JUDETUL IAȘI

Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi 30 iunie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Potrivit Ministerului Educației, rezultatele finale vor fi anunţate în data de 4 iulie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI