More

  REZULTATE BACALAUREAT 2020! Vezi notele de la scolile din Pascani, Targu Frumos si Hirlau

  Emoțiile absolvenților de liceu care au avut de ”înfruntat” examenul de maturitate au luat sfârșit. Primele rezultate la examenul de Bacalaureat au fost publicate marți, 30 iunie, cu foarte puțin timp înainte de ora 12.

  La Pașcani din totalul de 676 de elevi înscriși pentru a susține probele examenului, 481 au promovat, 181 au picat iar 14 nu s-au prezentat la examen.

  Cea mai mare medie s-a înregistrat la Liceul Teoretic “Miron Costin” – 9,85, obținută de eleva Elena Grosu (șefa de promoție) fiind urmat de Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” cu media 9,76, Colegiul Tehnic CF ”Unirea” -media 9,38, Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga” cu media 8,28 și Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” cu 8,05.

  Note mari au avut și elevii Colegiului National “Ștefan cel Mare” din Hârlău, unde cea mai mare medie a fost 9.90.

  Și elevii de la Târgu Frumos au obținut rezultate foarte bune. Cea mai mare medie a fost înregistrată la Liceul Teoretic „Ion Neculce” și anume 9.80 .

  Este primul an în care rezultatele la Bacalaureat au fost publicate cu anonimizarea numelui și prenumelui candidaților. Pentru a-și afla notele, fiecare candidat a utilizat un cod pe care l-a primit anterior.
  Tinerii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații marți, 30 iunie, între orele 16:00 și 20:00, dar și pe 1 iulie, între orele 8:00 și 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

  Vezi mai jos rezultatele pe scoli.

  Rezultate Municipiul Pascani pe scoli:

   

  COLEGIUL NATIONAL „MIHAIL SADOVEANU”

  LICEUL TEORETIC „MIRON COSTIN”

  COLEGIUL TEHNIC C.F. „UNIREA” PASCANI

  LICEUL TEHNOLOGIC „MIHAI BUSUIOC”

  LICEUL TEHNOLOGIC ECONOMIC „NICOLAE IORGA”

   

  Rezultate orasul Targu Frumos pe scoli:

   

  LICEUL TEHNOLOGIC „PETRU RAREȘ”

  LICEUL TEORETIC „ION NECULCE”

  LICEUL SPECIAL ”MOLDOVA”, TG. FRUMOS

   

  Rezultate orasul Hirlau pe scoli:

  COLEGIUL NATIONAL „STEFAN CEL MARE”

  LICEUL TEHNOLOGIC HARLAU

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vânători, comuna cu toate şcolile şi grădiniţele modernizate – VIDEO

  O comună din apropierea municipiului Paşcani are şcoli şi grădiniţe care arată mai bine decât multe unităţi de învăţământ de la oraş. Administraţia locală...

  Spitalul CF Paşcani, pregătiri pentru a primi bolnavi COVID

  Spitalul CF din Paşcani ar urma să devină suport COVID pentru primirea şi îngrijirea pacienţilor testaţi pozitiv sau suspecţi cu noul coronavirus. În cursul...

  Fară apă pe timpul nopții în Pașcani și suburbii

  Din cauza debitului insuficient de apă înregistrat la frontul de captare Moțca și în vederea refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele din municipiul...

  Opinii