3.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Revelion în stradă sau localuri! Vezi unde poți petrece

Revelion în stradă sau localuri! Vezi unde poți petrece

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi iar doritorii de distarcție și petreceri sunt așteptați în localuri sau chiar în stardă pentru a dansa și sărbători cum se cuvine noapte dintre ani, alături de familie și cei dragi. Administrațiile locale organizează evenimente pentru cetățeni și chiar oferă vin fiert sau șampanie pentru a încălzi puțin atmosfera. Nu mai punem că se anunță un frumos foc de artificii, iar petrecerile vor fi până în zori de zi.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru noapte dintre ani. La Pașcani, magazinele cu îmbrăcăminte, saloanele de coafură sunt luate cu asalt dar și localurile care organizează petreceri de pomină pentru Revelion.

Dacă vreți să petreceți în stradă, sunteți așteptați în fața Primăriei din Pașcani pentru a asculta muzică ușoară, populară și de petrecere cântate de artiști renumiți din zonă. Dintre aceștia nu vor lipsi Alexandra Iamandii, Codruța Filip, Andreea Oniceanu, Niță Victor, Eduard și Viorel Barhan acompaniați de patru instrumentiști. De asemenea, pe scenă vor cânta și Dan Doboș, Maria Șalaru, Alexandru Brădățeanu și Ștefan Pintilie. Dansul popular este  asigurat de Ansamblul folcloric Rapsozii Siretului. Spectacolul este programta să înceapă la ora 22:30 până după orele 01:00 noaptea.

Cum bine se știe la miezul nopții va fi un spectaculos foc de artificii. Pentru acest Revelion administrația locală din Pascani a stabilit suma de 72.300 de lei.

Și la Târgu Frumos sunteți așteptați pe Esplanada din oraș cu șampanie și foc de artificii. De asemenea și la Hîrlău sunt așteptați în centrul orașului penru a sărbători cum se cuvine noaptea dintre ani. Astfel, toți cetățenii sunt alteptați să vadă frumoasele artificii pregătite.

Și cetățenii din comuna Deleni din apropiere de Hîrlău sunt așteptați la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă ca mai apoi să sărbătorească cum se cuvine trecerea dintre ani.

Pregătiri sunt și în localuri din Municipiul Pașcani, unde persoanele pot petrece ca la carte trecerea dintre ani. De exemplu, la Incanto Caffe sunteți așteptați la petrecere cu muzică ușoară și populară cântată live dar și muzica momentului mixată de un DJ. Va avea loc și o tombolă cu premii, iar cei prezenți pot savura din bufetul suedez pregătit de bucătarii localului. – VEZI AFISUL

Pentru cei care vor la discotecă, New Art Caffe vă așteaptă la distracție. Intrarea este liberă în toate cele trei zile de sarbatoare. – VEZI AFISUL

La Restaurant UNO se anunță super petrecere cu muzică grecească, balanică și românească, alături de concursuri pregătite de organizatori. De asemenea, veți savura din trei feluri de mâncare iar băuturile și dulciurile sunt incluse în prețul stabilit. – VEZI AFISUL

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI