-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Reteta zilei: Patru rețete de aperitiv festiv pentru Sărbători, pas cu pas

Patru aperitive festive pentru Sărbători – rețete pas cu pas. Cum să faci în același timp patru rețete de aperitiv festiv diferite. Aperitive festive gustoase, aspectuoase și ușor de făcut, rețete pas cu pas, cu poze. Rețete de aperitiv festiv pentru bufet suedez.

De fiecare dată, înaintea Sărbătorilor importante, îmi propun să vă ofer câte o selecție de idei de aperitive festive. Știu cât de mult le plac conaționalilor noștri aperitivele și, de altfel, am chiar eu la mine acasă pe cineva care ar renunța la orice altă mâncare în favoarea aperitivelor. (Vorbesc de fiică-mea, dar să nu ziceți că v-am spus).  Ei bine, de Crăciun îmi amintesc că tare v-au mai plăcut cele 4 feluri de aperitive festive, rapide și ușor de făcut pe care vi le-am propus. Așadar, păstrez bunul obicei și revin cu o astfel de selecție de aperitive și înainte de Paști.

Mai ales că, uite, s-a întâmplat așa că am primit o nouă provocare de la Salinate. Vă mai amintiți de Salinate, da? Dacă nu, vă reamintesc cu plăcere eu: Salinate sunt o gamă unică în România de specialități de porc crud-uscate realizate după vechi rețete românești fiind maturate în mediul special din vechile galerii ale celebrei Salinei Turda din județul Cluj. Autenticitatea și valoarea Salinatelor sunt confirmate de atestatul de „produs tradițional românesc”.

Din gama Salinate puteți alege între cotlet, ceafă, pulpă sau piept de porc, în funcție de ce preferați și de rețeta pe care o pregătiți. Le puteți puteți cumpăra din rețeaua de magazine Mega Image, Kaufland și Lidl.

Continuarea pe retetecalamama.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...

Puşcărie pornind de la un cuvânt pe Facebook? O întâmplare incredibilă la Iaşi

Un tânăr era să-şi înceapă viaţa după gratii din...