22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Recensământ 2022 – ce se întâmplă când vine recenzorul, dar nu ești acasă

Recensământul României a continuat în această săptămână, după mai multe amânări, cu recenzarea fizică. Practică, recenzorii au ieșit pe străzile patriei și au început să bată din ușă în ușă. Din păcate, procesul este semnificativ mai complex decât pare la prima vedere.

La fel ca în numeroase alte domenii de activitate din România, există o criză de personal și când vine vorba de recenzori. Mai mult decât atât, conform datelor obținute de Știrile ProTV, în mai multe locuri din țară se facă încă eforturi cu sincronizarea tabletelor pe care recenzorii le vor folosi în casele oamenilor, pe teren.

De ce ar fi bine să fii acasă pentru recensământul din 2022

Recenzorii au ieșit pe străzi în această săptămână, dar mulți dintre români nu sunt acasă. Este important însă de reținut că, acest detaliu nu reprezintă neapărat o problemă majoră, decât după mai multe tentative de contact. În ceea privește întrebările la care vor răspunde românii, acestea sunt identice cu cele din recensământul online la care au răspuns persoanele care au optat pentru autorecenzare.

CONTINUARE PE PLAYTECH.RO

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow