-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Raportul primarului comunei Helesteni pentru anul 2017. Constantin Hira: „A fost un an bun cu investitii importante”

Primarul comunei Helesteni a prezentat ieri, in cadrul unei sedinte de Consiliu Local, raportul de activitate pentru 2017. Edilul a spus ca anul trecut a fost unul bun, cu realizari importante. In ceea ce privesc investitiile, au fost modernizate unele drumuri, s-a cumparat un autocamion cu lama de deszapezire si sararita, s-au facut pasi importanti pentru reabilitarea Caminului Cultural si mai multe studii de fezabilitate.

 

Anul trecut a fost unul cu realizari importante pentru comuna Helesteni. Aceasta este concluzia raportului de activitate al primarului Constantin Hira, prezentat ieri in cadrul unei sedinte de Consiliu Local. Cu cifrele si datele pe hartie, edilul a facut public bilantul activitatii administrative pentru 2017. Ce investitii s-au facut in satele din comuna?

Nu a fost neglijata nici partea culturala. Au fost organizate diferite activitati prin care s-a urmarit promovarea valorilor locale. Printre acestea se numara, tabara internationala de pictura naiva si mestesuguri traditionale, sarbatoarea martisorului, ziua comunei sau participarea la diferite festivaluri de iarna.

Cetatenii au fost informati la zi cu tot ce se intampla in comuna, prin intermediul postului local de televiziune, dar si prin afisele de la sediul Primariei. De asemenea, primarul a tinut constant audiente pentru rezolvarea problemelor.

Primarul comunei spera ca 2018 sa fie macar la fel de bun ca anul trecut, avand in vedere ca bugetul este cu mult mai mic fata de 2017.

Mentionam ca principalele investitii care se deruleaza in prezent in Helesteni sunt reabilitarea drumurilor satesti si construirea unei baze sportive multifunctionale. Raportul complet il puteti consulta aici (Raport primar 2018 )

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow