13.5 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Punct de distributie a ajutoarelor materiale, la Targu Frumos. Parintele Dan Damaschin vine in sprijinul mamelor fara posibilitati

- Advertisement -

Sprijin pentru mamele si copiii aflati in dificultate din orasul Targu Frumos si  localitatile apropiate. In postul Pastelui, cel mai probabil, in luna aprilie, parintele Dan Damaschin, de la Biserica Maternitatii Cuza Voda din Iasi, cunoscut deja pentru faptele sale filantropice, va deschide un punct de distributie pentru ajutoare materiale in Targu Frumos.

Locatia ar urma sa fie amenajata in zona bazei sportive din oras, iar in fiecare zi de joi sa fie distribuite ajutoare mamelor care solicita acest lucru.

Familiile nevoiase vor fi anuntate prin parohiile din care fac parte de parintele Dan Damaschin si asociatia pe care o reprezinta, „Glasul vietii”, pentru posibilitatea de a primi sprijin: scutece, lapte praf, hainute si pachete de alimente pentru fratii mai mari.

Aceasta idee de a deschide un punct de distributie la Targu Frumos, vine in urma solicitarii mamelor aflate in dificultate, care merg saptamanal la Iasi pentru a cere ajutor.

Mentionam ca in zona municipiului Pascani, parintele are in evidenta cazul familiei Cozma din comuna Lespezi, unde s-au nascut cei patru bebelusi. Periodic, merge la ei pentru a le duce cele necesare.

Poate va intrebati de unde vin aceste ajutoare: din donatiile oamenilor cu suflet mare. Cei care vor sa faca o fapta buna, pot sustine Asociatia „Glasul Vietii” sau pot lua legatura cu parintele Dan Damaschin, la numerele de telefon 0744.798.610 / 0742.593.616.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow