Sloganul PSD poate fi vazut, sambata, 19 mai 2018, in Timisoara, in timpul unei conferinte de presa dupa sedinta Comitetului Executiv PSD Timis, la care au participat presedintii organizatiilor judetene din Arad, Caras-Severin si Hunedoara si toti parlamentarii PSD din regiune, sedinta in care s-a aprobat prin vot o rezolutie de sustinere a premierului Viorica Dancila si a conducerii PSD de la nivel national.VALENTINA SAROSI / MEDIAFAX FOTO

PSD Paşcani se pregăteşte de alegeri interne. Nu pentru organizaţia municipală ci pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei judeţene. La conferinţa programată pe 5 octombrie urmează să participe 25 de delegaţi din acesta zona. Pentru desemnarea lor, Biroul Politic local urmează să se întrunească în şedinţă, cel mai probabil la sfârşitul săptămânii viitoare.
În aceeaşi şedinţă ar urma să fie stabilită o strategie şi pentru referendumul cu privire la modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei programat pe 7 octombrie CER a avizat legea aprobată de parlamentari la iniţiativa Coaliţiei pentru Familie.
Menţionăm că PED organizează alegeri doar acolo  unde au fost numiţi interimari în funcţiile de conducere.

La Paşcani preşedintele ales al organizaţiei este Dumitru Panta zi, primarul municipiului.

Slider