18.5 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022

Proiect pentru refacerea acoperisului salii de sport, de la Colegiul Sadoveanu

- Advertisement -

Sala de sport de la Colegiul Sadoveanu din Pascani va fi reabilitata in acest an. Constructia facuta printr-un program guvernamental a avut probleme imediat dupa inaugurare. Din cauza acoperisului si a imbinarilor, precipitatiile s-au infiltrat si au degradat panourile si peretii, mai ales in zona vestiarelor dar si a instalatiilor electrice.

In urma numeroaselor cereri venite din partea conducerii scolii, edilul municipiului a solicitat consilierilor  aprobarea documentatiei tehnico –  economice. Proiectul a fost aprobat insa cu comentarii. Pretul estimat, de peste 9,6 milioane de lei ar fi prea mare. Unii consilieri au  cerut chiar refolosirea panourilor de pe acoperis pentru a scadea cheltuielile.

In replica, primarul Dumitru Pantazi a explicat ca dupa licitatie pretul ar putea fi mai mic si cu 30%. Va fi refacut acoperisul dar si instalatiile electrice afectate si peretii cladirii. Sala de sport a fost finalizata in anul 2004 dar receptia a fost facuta doi ani mai tarziu fara a se specifica problemele de proiectare si executie. Lucrarile au fost derulate prin intermediul Companiei Nationale de Investitii.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow