11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Programul instituțiilor publice de 1 Decembrie

Zile libere pentru sute de mii de români, de la elevi până la funcționarii publici și nu numai. Trebuie să știți că mai multe instituții vor fi închise în minivacanța de 1 decembrie, începând de joi, de Sfântul Andrei. Ce mai găsim deschis vor fi supermarketurile și localurile care își așteaptă clienții. De asemenea, de astăzi au început să fie puse și steagurile prin oraș care să marcheze sărbătoarea României.

Minivacanța de 4 zile bucură sute de mii de oameni. Școlile au liber, instituțiile publice la fel și chiar o parte din angajații de la privat. Trebuie să știți că și o parte din instituțiile bancare sunt închise în aceste zile.

La RAGCL de exemplu, caseriile vor fi închise, iar transportul public va avea program de duminică, cu câteva curse pe zi, pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei și 1 decembrie, de Ziua Națională a României, iar în week-end program normal. O echipă formată din sudor și instalator va fi pe poziție în caz de este nevoie pentru intervenție. Ei pot apelați la numărul de telefon 0232.761.092 sau 0760.788.360.

Și oficiile Poștale au anunțat că în aceste zile va fi închis. Zile libere vor avea și bugetarii sau cabinetele medicale din Ambulatorii. Se va asigura permanența prin CPU la Pașcani. Minivacanţa vor avea şi cei de la Finanţele Publice Locale, Primării şi instituţiile din subordine. Dacă doriți să mergeți la cumpărturi trebuie să știți că magazinele și supermarketurile sunt deschise și au program normal.

Nu uitați că în mai toate localitățile au loc serbări cu programe artistice. Nu va lipsi depunerea de coroane, iar la Pașcani se vor premia și cuplurile de aur, care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie. Spectacolul este oferit de Margareta Clipa. Evenimentul începe de la ora 12:00, în piațeta din fața Primăriei Municipiului.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI