0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Prognoza meteo, în Iași, în perioada 22-28 noiembrie 2021. ANM anunță o perioadă de instabilitate atmosferică în tot județul

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru zona județului Iași, valabilă în perioada 22-28 noiembrie 2021. În cursul acestei săptămâni se vor semnala precipitații, dar și intensificări ale vântului. În plus, față de săptămâna anterioară, valorile din termometre vor scădea cu câteva grade Celsius.

În cursul acestei săptămâni, ieșenii vor avea parte de o scădere bruscă a temperaturilor față de zilele precedente. Dacă finalul săptămânii trecute a adus la Iași valori și de 13 grade Celsius, în perioada următoare, maximele nu vor trece de 10 grade Celsius. În plus, prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată și faptul că ieșenii pot avea parte de precipitații, dar și de perioade cu vânt.

Vremea a fost închisă și la începutul lunii noiembrie 2021. Ulterior, ieșenii au avut parte de o creștere ușoară a temperaturilor, după care a urmat o nouă răcire a vremii.

Prognoza meteo, la începutul săptămânii, în Iași

Astăzi, 22 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține senină, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Mâine, 23 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate.

Prognoza meteo în Iași pentru mijlocul săptămânii

Miercuri, 24 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai însorită. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea va fi senină și spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Joi, 25 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Specialiștii ANM au indicat că vremea din această perioadă va fi una similară cu cea din noiembrie 2020.

Vreme rece, la final de săptămână, în județul Iași

Vineri, 26 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, pot apărea precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat. Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vremea va fi închisă, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Duminică, 28 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

sursa bzi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow