Bărbatul, originar din zona Hârlăului, a înşiruit o serie de abuzuri pe care, în opinia sa, conducătorii statului român le-ar face
Ineditul proces intentat de Mihai A. a fost soluţionat, recent, de Judecătoria Hârlău, care, pentru a tranşa nemulţu­mirile ieşeanului, a cerut puncte de ve­de­re de la Preşedintele României, Gu­ver­nul României, Parlament şi Avoca­tul Poporului. Spre nemulţumi­rea lui Mihai A., magistraţii de la Hârlău au respins cererea de chemare în judecată a bărbatului, însă acesta ar dreptul de a formula apel, procesul putând astfel să se reia la Tribunalul Iaşi.

În acţiunea sa, Mihai A. a invocat o serie de supărări referitoare la modul în care funcţionea­ză statul român. El a cerut instituţiilor chemate în judecată să îi dea fiecare câ­te 300 de lei, dar şi să îşi prezinte scuze în scris „pentru lipsa de respect faţă de cetăţeni“. Mihai A. le-a mai cerut magistraţilor să declare „abuzivă şi neconstituţională“ hotărâ­rea de guvern prin care cultele religioase şi Biserica Ortodoxă sunt scutite de impozite pe venit şi prin care preoţii sunt susţinuţi financiar. Motivul: „Cu privire la aşa-zisele culte religioase, ce au fost transformate în cultul personalităţii pentru preoţi, pastori, ce sunt mai răi decât Satana, naziştii, fasciştii, legionarii şi cei mai mari dictatori din lume, căro­ra au ajuns să li se ofere ne­numărate beneficii ce sunt neconstituţionale, abuzive şi nemeritate, ca­re se îmbogă­ţesc pe spinarea oamenilor, împotriva voinţei lui Dumnezeu, căruia nu îi plac aceste practici“, după cum se ara­tă în motivare.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider