14.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023

Primăria Pașcani caută artiști pentru „Armonii de toamna”

Administrația locală din Pașcani caută doi artiști cunoscuți de muzica populară, care sa cante, fiecare câte o ora, pe scena la „Armonii de toamna”, ediția 2023. Evenimentul este programat pe 12 septembrie a.c. intre orele 12.00 – 16.00, pe Esplanada din zona Vale. Municipalitatea a publicat pe site – ul insitutiei un anunț privind achiziționarea acestor servicii iar ofertele pot fi trimise pana pe 14 august ora 15.00 pe adresa de email arseni@primariapascani.ro. Selecția va fi făcută in funcție de preț.
Spectacolul va fi completat cu un moment artistic al Casei de Cultura „ Mihail Sadoveanu” din Pașcani. De asemenea fiecare comuna invitata sa participe la acest eveniment ar urma sa pregătească câte un moment artistic susținut de interpreți locali.
Totodata, fiecare localitate participanta va avea un stand de prezentare cu tradițiile, obiceiurile si produsele reprezentative.
Bugetul alocat organizariie evenimentului este de 30 000 lei.

Menționăm ca unii artiști locali au criticat administrația locală pentru modul cum a făcut alegerea interpreților pentru Zilele Pașcaniului, ediția 2023.

Interpretul de muzica populară Ciprian Cocalia a precizat in cadrul emisiunii „Pulsul Zilei” ca la spectacolele din 7 – 9 iulie a.c. ar fi putut sa participe artiști mai valoroși, cu cheltuieli mai mici, majoritatea din zona Moldovei, daca Primăria ar fi făcut o selecție mai buna.

Oferte De Pret Armonii De Toamna

Alte articole

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...

Sedință ordinară la Târgu Frumos, pe 27 septembrie – DOC

Legislativul local din orașul Târgu Frumos se întrunește miercuri,...