Primaria din Deleni va fi modernizata. Vezi cand vor incepe lucrarile

Slider

Comuna Deleni va avea un sediu modern de primarie. De curand, a fost finalizata procedura de licitatie si a fost desemnata societatea castigatoare care va executa lucrarile. Investitia este asigurata, in totalitate, din bugetul local si are o valoare de 298.000 de euro. Cel mai probabil, din aprilie, va incepe reabilitarea si modernizarea actualei locatii.

 

O investitie importanta pentru comuna Deleni va incepe din primavara. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au votat reactualizarea indicatorilor tehnico-economici privind reabilitarea si modernizarea sediului de primarie. Asta dupa ce a fost finalizata procedura de licitatie si a fost atribuit contractul de lucrari unei firme din Suceava. Suma necesara este asigurata in totalitate din bugetul local si are o valoare de 298.000 de euro.

Actualul sediu ar urma sa fie modernizat, iar in spate se va construi o anexa. Suprafata totala propusa este de putin peste 400 de metri patrati. Primarul comunei, Dumitru Prigoreanu, a precizat ca va fi pastrata arhitectura cladirii.

Lucrarile ar urma sa fie finalizate in decursul anului viitor.

Slider