More

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa

  SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de dezinsectie,  in conformitate cu Planul unitar de combatere a vectorilor in Municipiul Pascani pe anul 2020, în situația în care condițiile meteo vor permite acest lucru.

  Operațiunea va fi efectuată pe raza Municipiului Pascani,  substanțele utilizate în cadrul acestei campanii sunt CYMINA PLUS si SOLFAC TRIO EC200, avizate   de către Ministerul Sănătății – Comisia Nationala pentru produse Biocide,  si contin  ca substante  active urmatoarele : CYPERMETHRIN, TETRAMETHRIN SI PIPERONYL BUTOXIDE.

  Pe aceasta cale, rugam cetatenii sa evite deplasarile in intervalul orar sus mentionat si  sa tina ferestrele inchise pentru a evita expunerea directa la  substantele cu care se efectueaza actiunea de dezinsectie, in perioada in care se efectueaza actiunea.

  In situatia in care, sunt cetateni la care apar simptome  de intoxicatie la nivelul căilor aeriene, usturimi, disconfort respirator, toxicitate digestivă cu dureri abdominale, greață, vărsături, crampe, scaune diareice, ii rugam sa se adreseze  medicului de famile sau  Compartimentului de  Primiri urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani.

  Totodata, aducem la cunostinta persoanelor care detin in proprietate/concesiune/inchiriere, lucii de apa, populate cu peşte, respectiv detinatori de stupi si populatii de albine, sa isi ia masuri de preventie pe perioada efectuarii actiunii de dezinsectie, pentru a evita producerea  unor evenimente de natura sa conduca la afectarea populatiei de pesti si a familiilor de albine.

  Director General,

  Cons.Jur. Ursu Dumitru Leonard

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se închide Grădinița cu Program Normal Deleni. Caz confirmat de coronavirus

  Peste 100 de prescolarii din cele cinci grupe de la Gradinita cu Program Normal din Deleni vor ramane acasa pentru urmatoarele 14 zile. Unitatea...

  FOTO: Volkswagen ars la Ruginoasa, din cauza unor scântei

  Un Volkswagen a ars, luni, în Ruginoasa, județul Iași, din cauza unor scântei. Incendiul a izbuncit la un Volkswagen Sharan în Ruginoasa. „Se efectuau lucrări de...

  Aplicația care îți arată cu precizie cât timp mai ai de trăit

  O nouă aplicație prezice speranța de viață, dar și care este riscul să faci un infarct sau un atac cerebral în următorii 10 ani. Aplicația,...