11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

Premii importante pentru Ansamblul Folcloric ,,BASARABA” din comuna Scobinti,la Festivalul National ,,Cant si joc pe plai dobrogean”

- Advertisement -

Ansamblul Folcloric ,,BASARABA” din comuna Scobinti  a obtinut unul din cele trei mari trofee ale Festivalului National ,,Cant si joc pe plai dobrogean” editia cu numarul VII.  Evenimentul s-a desfasurat, in perioada 15-21 iunie, in Orașul Eforie din judetul Constanta.

Pe scena situata pe faleza din fata Cazinoului din Eforie au evoluat 26 de ansambluri populare din toate zonele tarii, in fata unui public de sute de spectatori.  Tinerii  dansatori de la Scobinti, acompaniati de taraful ansamblului,  au prezentat, în spectacolele lor, dansurile strabunilor  si frumusetea costumelor populare, bucurându-se de un mare succes.

Ansamblul este format din fete si baieti din comuna Scobinti, elevi ai Colegiului National „Stefan cel Mare” din Harlau si ai Liceului Tehnologic din Harlau. La finalul festivalului, tinerii au fost recompensati cu diplome de excelenta, medalii si unul dinte marile  trofee, o cupa a festivalului.

Mentionam ca deplasarea a fost posibila cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Scobinti.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow