5.8 C
Paşcani
luni, noiembrie 29, 2021

Pregătiri pentru Ziua Copilului la Pașcani. Concursuri, demonstrații de karting și spectacol

Pregatiri pentru Ziua Internationala a Copilului in Pascani. Institutiile de cultura si administratia locala vor sa organizeze concursuri, spectacole si diferite activitati pentru a-i distra pe sarbatoritii zilei.

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu impreuna cu Primaria Municipiului invita tinerii din oras sa se inscrie la un concurs de graffiti, cu tema „Copilul din tine!”, ce va avea loc pe 1 iunie, in piateta din centru. Cei interesati se pot inscrie pana pe data de 25 mai.

Participarea se va face în urma înscrierii la Casa de Cultură (copie C.I. trimisă prin fax la nr. 0232 767054 sau prin email la adresa casadeculturapascani@yahoo.com) până la data de 25 mai 2021.

Se vor accepta tinerii cu vârsta maximă de 25 de ani, lucrările se vor executa pe panouri metalice grunduite  puse la dispoziție de organizatori, timpul de lucru fiind de 120 de minute. Materialele necesare efectuării operelor le vor aduce concurenții. În urma jurizării, se vor acorda următoarele premii: I, II, III și o Mențiune.

In aceeasi zi, vor fi si concursurile de desene pe asfalt si pictura, precum si demonstratii de karting si un spectacol. Toate detaliile legate de programul Zilei Internationale a Copilului la Pascani vor fi precizate in apropierea sarbatorii.

Si Biblioteca Municipala Leonard Gavriliu din municipiu va organiza pe 1 iunie un atelier concurs de desene, „Zambet de copil”, pentru elevii din clasele V-VIII, dar si alte activitati distractive pentru cei sarbatoriti.

1 iunie este zi de distractie si pentru copiii din orasele Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, unde au loc jocuri, competitii si spectacole pentru cei mici.

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI