9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Pregătiri pentru Ziua Copilului la Pașcani. Concursuri, demonstrații de karting și spectacol

Pregatiri pentru Ziua Internationala a Copilului in Pascani. Institutiile de cultura si administratia locala vor sa organizeze concursuri, spectacole si diferite activitati pentru a-i distra pe sarbatoritii zilei.

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu impreuna cu Primaria Municipiului invita tinerii din oras sa se inscrie la un concurs de graffiti, cu tema „Copilul din tine!”, ce va avea loc pe 1 iunie, in piateta din centru. Cei interesati se pot inscrie pana pe data de 25 mai.

Participarea se va face în urma înscrierii la Casa de Cultură (copie C.I. trimisă prin fax la nr. 0232 767054 sau prin email la adresa casadeculturapascani@yahoo.com) până la data de 25 mai 2021.

Se vor accepta tinerii cu vârsta maximă de 25 de ani, lucrările se vor executa pe panouri metalice grunduite  puse la dispoziție de organizatori, timpul de lucru fiind de 120 de minute. Materialele necesare efectuării operelor le vor aduce concurenții. În urma jurizării, se vor acorda următoarele premii: I, II, III și o Mențiune.

In aceeasi zi, vor fi si concursurile de desene pe asfalt si pictura, precum si demonstratii de karting si un spectacol. Toate detaliile legate de programul Zilei Internationale a Copilului la Pascani vor fi precizate in apropierea sarbatorii.

Si Biblioteca Municipala Leonard Gavriliu din municipiu va organiza pe 1 iunie un atelier concurs de desene, „Zambet de copil”, pentru elevii din clasele V-VIII, dar si alte activitati distractive pentru cei sarbatoriti.

1 iunie este zi de distractie si pentru copiii din orasele Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, unde au loc jocuri, competitii si spectacole pentru cei mici.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow