More

  Ponta, întâlnire PRO la Paşcani

  Fostul premier al României, Victor Ponta, preşedinte al partidului PRO România vine la Paşcani. Întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii este programată pentru ziua de 22 ianuarie, de la ora 15.00, la Casa de Cultură” Mihail Sadoveanu”.

  Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare de coordonatorul organizaţiei locale, Cristian Răţoi, fiul fostului primar Neculai Răţoi.

  Deocamdată nu se ştie dacă va avea loc şi o conferinţă de presă. Subiectul principal ar putea fi organizarea de alegeri interne pentru desemnarea conducerii.
  La Hârlău o astfel de şedinţă a avut loc pe 19 ianuarie. În funcţia de preşedinte a fost ales Bogdan Dorneanu iar în funcţia de vicepreşedinte Gabriel Petrovici.
  Conducerea Pro România se va afla în această săptămână în judeţul Iaşi, cu probleme organizatorice. Fostul premier va fi însoţit şi de cei trei vicepreşedinţi ai partidului, Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi Nicolae Banicioiu. De semenea este aşteptată şi participarea comisarului European Corina Creţu, cea care a anunţat că va candida pe listele formaţiuni condusă de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare din acest an.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Președintele Consiliului Județean și al PSD Iași: Rea credința și incompența liberalilor atinge și parcul industrial! (P)

  Liberalii ieșeni au ratat o bună ocazie pentru a tăcea. În disperarea de a găsi subiecte de atac electoral și de a abate atenția...

  PLUS Paşcani strânge semnături pentru a candida, separat, la Consiliul Local – VIDEO

  Comunitatea Plus din municipiul Paşcani a început să strânge semnături pentru a putea să se înscrie în cursa electorală la alegerile locale programate pe...

  Încă un candidat pentru Primăria Paşcani

  Alături de politicieni cu experienţă şi resurse pentru o campanie electorală, în cursa pentru Primăria municipiului Paşcani ar urma să intre şi un candidat...

  Opinii