23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Ponta, întâlnire PRO la Paşcani

- Advertisement -

Fostul premier al României, Victor Ponta, preşedinte al partidului PRO România vine la Paşcani. Întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii este programată pentru ziua de 22 ianuarie, de la ora 15.00, la Casa de Cultură” Mihail Sadoveanu”.

Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare de coordonatorul organizaţiei locale, Cristian Răţoi, fiul fostului primar Neculai Răţoi.

Deocamdată nu se ştie dacă va avea loc şi o conferinţă de presă. Subiectul principal ar putea fi organizarea de alegeri interne pentru desemnarea conducerii.
La Hârlău o astfel de şedinţă a avut loc pe 19 ianuarie. În funcţia de preşedinte a fost ales Bogdan Dorneanu iar în funcţia de vicepreşedinte Gabriel Petrovici.
Conducerea Pro România se va afla în această săptămână în judeţul Iaşi, cu probleme organizatorice. Fostul premier va fi însoţit şi de cei trei vicepreşedinţi ai partidului, Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi Nicolae Banicioiu. De semenea este aşteptată şi participarea comisarului European Corina Creţu, cea care a anunţat că va candida pe listele formaţiuni condusă de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare din acest an.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

PMP Iași despre modernizarea aeroportului Iași (P)

Comunicat: Astăzi, dezvoltarea Aeroportului Internaţional Iaşi a intrat într-o...

MOVILA: Nu vă mai bateţi la televizor în declaraţii despre pensii

Comunicat: Subiectul majorării pensiilor este politizat excesiv. Zilnic mai...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow