17.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 18, 2024

Ponta, întâlnire PRO la Paşcani

Fostul premier al României, Victor Ponta, preşedinte al partidului PRO România vine la Paşcani. Întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii este programată pentru ziua de 22 ianuarie, de la ora 15.00, la Casa de Cultură” Mihail Sadoveanu”.

Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare de coordonatorul organizaţiei locale, Cristian Răţoi, fiul fostului primar Neculai Răţoi.

Deocamdată nu se ştie dacă va avea loc şi o conferinţă de presă. Subiectul principal ar putea fi organizarea de alegeri interne pentru desemnarea conducerii.
La Hârlău o astfel de şedinţă a avut loc pe 19 ianuarie. În funcţia de preşedinte a fost ales Bogdan Dorneanu iar în funcţia de vicepreşedinte Gabriel Petrovici.
Conducerea Pro România se va afla în această săptămână în judeţul Iaşi, cu probleme organizatorice. Fostul premier va fi însoţit şi de cei trei vicepreşedinţi ai partidului, Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi Nicolae Banicioiu. De semenea este aşteptată şi participarea comisarului European Corina Creţu, cea care a anunţat că va candida pe listele formaţiuni condusă de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare din acest an.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70