More

  Pompierii pascaneni, la datorie si in weekend

  Chiar daca a fost weekend, Pompierii pascaneni au fost din nou la datorie, intervenind pentru gestionarea situațiilor de urgență:

  În data de 27.03.2020, ora 22:20, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, Zona Lunca Pașcani, strada Mihai Viteazul, județul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu produs la coșul de fum aferent unei locuințe proprietate. A ars funinginea depusă pe pereții interiori ai coșului de fum și s-a degradat soba cu acumulare de căldură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

  În data de 28.03.2020, ora 19:00, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Dragoș Vodă, județul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  În data de 29.03.2020, ora 15:51, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, suburbia Blăgești, județul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1 hectar de pe un teren viran. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  În data de 29.03.2020, ora 17:40, Secf ia de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Iorcani, comuna Tătăruși, județul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată de pe un teren viran. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 5 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  Citeste si  Câte persoane pot participa la o petrecere într-un apartament, în perioada stării de alertă. Explicațiile ministrului Vela

  În data de 29.03.2020, ora 20:13, Sectia de Pompieri Pașcani a intervenit în suburbia Blăgești, din municipiul Pașcani, județul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată de pe un teren viran. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 6 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  Citeste si  Patriarhia vine cu noi precizări în privinţa împărtăşirii cu aceeaşi linguriţă

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Secretarul Primăriei Valea-Seacă, cercetat penal

  Secretarul Primăriei comunei Valea-Seacă, este cercetat penal in urma unor intamplari de poveste. La sfarsitul saptamanii trecute, pe 22 mai, Valeriu Nistor a fost...

  Măsuri pentru prevenirea răspândirii Covid-19 la Moțca

  Măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19 în comună Moțca. Sâmbătă, 23 mai, drumurile din localitate au fost dezinfectate din nou, cu o soluție pe...

  BACALAUREAT 2020. Calendarul examenului a fost aprobat. Când vor avea loc probele

  Calendarul examenului de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei şi Cercetării, prima probă, cea la Limba şi literatura română, urmând să...

  Opinii