20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Polițiștii ieșeni, la datorie în acest weekend, pentru siguranța cetățenilor

În perioada 29 aprilie – 2 mai a.c., pentru menținerea ordinii și siguranței publice, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Muncii, la nivelul județului Iași, zilnic vor acționa peste 150 de polițiști.
Astfel, vor fi asigurate măsuri pentru siguranța cetățenilor și menținerea ordinii publice, în special în locurile aglomerate și zonele de agreement.
Pentru a ajunge în siguranță la destinație, polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces ce converg spre zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației.
Aceștia vor folosi aparatura radar, aparatele etilotest și Drug Test, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație.
Recomandăm cetățenilor să circule prudent și să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice.
De asemenea, le recomandăm să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, care se află în trafic pentru siguranța tuturor.
Totodată, înainte de a pleca la drum, recomandăm tuturor șoferilor să se intereseze de situația traseului pe care urmează să se deplaseze și să circule cu o viteză adaptată la condițiile meteo-rutiere.
În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112!
IPJ IASI
foto arhiva

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow