3.6 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul Cîțu a emis o ordonanță care distruge libertatea de exprimare.Chiar înainte să fie demis, în 5 octombrie 2021, Florin Cîțu a trimis către Parlament ordonanța care modifică legislația audiovizuală pentru a permite CNA să facă ”Poliția Internetului”.

 


Tot conținutul video de pe Youtube, Facebook, Tik-Tok, Instagram sau orice altă rețea socială va putea să fie cenzurat de CNA, instituție controlată politic, una dintre cele mai corupte și putrede instituții ale statului. Mai mult, la ultima ședință a CNA, reprezentantul PSD deja a vorbit despre cenzură ”când intrăm pe online”.

Inregistrarea video a acestei ședințe, montajul cu pasajele esențiale este în materialul video de pe YouTube accesibil mai sus, este dovada că deja există ținte la CNA pentru cenzură. Dacă nu luăm atitudine, această lege va trece sub perdeaua de fum a crizei politice și sanitare. Dacă legea trece, este cea mai mare lovitură dată libertății de exprimare în ultimii 30 de ani. Am explicat toate implicațiile și am montat pasaje din ședința CNA unde s-a făcut referire la cenzură și Poliția Internetului. Practic Guvernul Cîțu vrea ca CNA să controleze rețelele sociale și tot ce postăm pe internet, să ne amendeze și să ne cenzureze…

Reprezentanții partidelor din CNA deja au ținte și nu se feresc să vorbească despre asta în ședințe. Dacă măgăria va trece, este ceva mult dincolo de persoana mea, înseamnă cenzura peste tot, impusă de personaje care servesc acum la CNA interesele Cartelului Mafia Media. Înseamnă desființarea libertății de exprimare, precizeaza intr-un articol pe site-ul propriu, Mălin Bot, jurnalist independent.

Guvernul Cîțu a adoptat Ordonanța Cenzurii în 5 octormbrie 2021, chiar înainte de moțiunea de cenzură, un proiect de lege care a trecut neobservat din cauza crizei politice și a celei sanitare. Cîțu și mafia din spatele lui doresc modificarea şi completarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului şi a Ordonanţei Guvernului nr.39/2005 privind cinematografia, astfel încât CNA, una dintre cele mai putrede instituții ale statului, să poată impună cenzură peste tot în mediul online, pe YouTube, pe Facebook, pe orice platformă sau rețea socială.

Declarativ suna OK: să combatem fenomene grave în realitate, reprezentanții partidelor deja spun că așteaptă legea ca să protejeze interesele infractorilor ca Dan Voiculescu, înregistrarea aceasta video o demonstrează concret. Legea Audiovizualului suna și ea OK, in textul ei, însă corupția și servilismul din CNA face ca tot ceea ce este bun in lege sa nu se aplice sau sa se aplice foarte greu. Asta se va întâmpla și pe online, vor perverti un spațiu liber in interesul mafiei care este in spatele lor. Libertatea de exprimare a tuturor românilor este în pericol. Toate detaliile sunt aici

Vă rog să ascultați cu atenție partea și tonul pe care Monica Gubernat, OMUL PSD ÎN CNA, spune că ”în curând vom controla și pe online”, după ce se plâng Mircea Toma și alții că sunt criticați de mine pe YouTube. Este foarte posibil ca, mascată de criza politică și cea sanitară, această măgărie juridică a controlului CNA asupra rețelelor sociale să treacă, dacă nu luăm atitudine. Ar însemna controlul mafiei asupra libertății de exprimare.

Continuarea aici.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Medic de la Spitalul de Urgență Pașcani decorat de președintele țării cu ordinul “Meritul Sanitar”

Seful sectiei ATI de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, medicul Sergiu Ungureanu, a fost decorat de...

FOTO/VIDEO Ziua Națională a României, marcată și în satul Soci

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in satul Soci. La biserica de lemn, inchinata ostasilor...

FOTO/VIDEO – Paradă militară, de Ziua Națională a României, la Lespezi

Lespezenii s-au bucurat miercuri, de Ziua Nationala a Romaniei, asa cum nu au facut-o niciodata, la ei...

Ziua Națională a României, în orașul Hârlău – FOTO/VIDEO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și la Harlau. Evenimentul a început de la ora 10:30,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI