1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Peste 660 de puncte de încasare a contravalorii serviciilor de apă și de canalizare

Traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care trebuie să respectăm reguli de distanțare socială și în care activitățile ce altădată se desfășurau în condiții normale, într-un ritm fluent, acum sunt îngreunate. Ne dorim să eliminăm la maximum riscul de infectare cu coronavirus a utilizatorilor și angajaților noștri, iar pentru aceasta am impus reguli de distanțare socială, pentru a evita aglomerările de persoane. ApaVital a reluat de luni 18 mai 2020 activitățile de relații cu publicul, iar prima zi  de lucru după încheierea stării de urgență a adus aglomerație la casierii și nemulțumiri din partea clienților cu privire la timpii de așteptare.

În aceste condiții, dorim să aducem la cunoștința tuturor utilizatorilor noștri că rolul principal al casieriilor este acela de a facilita plata unor terțe activități – situații de lucrări, vidanjări, avize și proiecte etc. -, pentru plata facturilor reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare existând numeroase alte alternative de plată. De altfel, ApaVital are în vedere închiderea treptată a casieriilor proprii, păstrând doar punctele destinate plății de situații de lucrări.

Cele două luni pe care le-am parcurs în stare de urgență au demonstrat că se poate și altfel, majoritatea clienților noștri apelând la surse alternative de plată a facturilor ApaVital: plăți online, plăți prin intermediul unor aplicații informatice, plăți prin intermediul instituțiilor bancare.

În aria noastră de operare sunt peste 660 de puncte în care se pot efectua plăți în numerar ale facturilor de apă și canalizare, distribuite relativ echilibrat pe teritoriul atât a municipiului cât și a județului Iași. Este vorba despre punctele de plată Pay Zone (aflate în sute de magazine), de locațiile WESTACO, aflate în diverse benzinării (OMV, Petrom) sau în supermarket-uri (locațiile INMEDIO), de sucursalele instituțiilor bancare, care oferă o generoasă ofertă de instrumente bancare prin intermediul cărora puteți efectua plățile. Plata facturilor se poate face și online, direct pe site-ul nostru, iar de curând am simplificat procedurile pentru plățile online, permițând efectuarea acestora fără a mai fi necesară crearea unui cont de client: doar prin simpla introducere a codului de abonat, puteți afla cât aveți de plată și puteți efectua tranzacția, imediat și în condiții maximă de siguranță.  Nu în ultimul rând, se pot efectua plăți prin intermediul aplicației informatice PAGO.

În concluzie, recomandăm utilizatorilor să apeleze în continuare la variante alternative pentru plata facturilor ApaVital, eliminând astfel riscul aglomerării casieriilor și evitând punerea în pericol a sănătății publice.

sursa ApaVital

DE LA ACELAȘI AUTOR

Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, luni, că în şedinţa...

Ritmul forajelor geotehnice pe traseul viitoarei autostrăzi Paşcani-Suceava-Siret merge în paşi de melc

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a...

Comunele ieşene care au pus anul trecut mâna pe cei mai mulţi bani europeni

Cum banii de la bugetul local sunt puţini şi...

10.000 de ieşeni amendaţi fiecare cu câte 3.000 de lei. Ceva este în neregulă!

Sunt cei care au intrat în ţară şi nu...