29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021

Performanță și premii pentru elevii Colegiului Tehnic C.F. „Unirea” în cadrul concursului național „Ion Ghica Business Contest”

creditprime.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
credius.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Comunicat: Deoarece dezvoltarea spiritului antreprenorial reprezintă una dintre valorile pe care le cultivăm permanent în cadrul colegiului, elevii noștri învață să-și creeze propria afacere, își dezvoltă competențele antreprenoriale prin numeroasele proiecte cu finanțare europeană pe care le implementăm, participă la concursurile organizate de JA România, la târgurile naționale ale firmelor de exercițiusau  la concursul „Ion Ghica Business Contest”, inițiat deColegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, concurs la care în ultimii ani, participarea a devenit o tradiție.

Concursul naţional „Competitivitate în mediul de afaceri – Ion Ghica Bussines Contest” reprezintă o competiție care sprijină elevii de liceu să dobândească competenţe antreprenoriale, într-o abordare interdisciplinară, iar anul acesta a înregistrat o participare de peste 550 de elevi de clasele X – XII. Felicitări elevelor Vintea Larisa și Surdu Dumitrița din clasa a XII-a, care au înregistrat performanțe la această competiție, acestea obținând un binemeritat loc II, respectiv III în urma desfășurării acestei ediții a concursului. Elevele au fost îndrumate de doamna profesor Costea Iuliana.

Prin educația antreprenorială la clasă, iar pe de altă parte, abordarea antreprenorială prin proiecte și inițiative ale școlii, dorim încurajarea elevilor și absolvenților colegiului nostru pentru continuarea studiilor sau a accesului pe piața muncii.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
30.2 °
28.8 °
65 %
1.9kmh
0 %
mie
27 °
joi
30 °
vin
32 °
sâm
24 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI