15.8 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022

Performanță și premii pentru elevii Colegiului Tehnic C.F. „Unirea” în cadrul concursului național „Ion Ghica Business Contest”

- Advertisement -

Comunicat: Deoarece dezvoltarea spiritului antreprenorial reprezintă una dintre valorile pe care le cultivăm permanent în cadrul colegiului, elevii noștri învață să-și creeze propria afacere, își dezvoltă competențele antreprenoriale prin numeroasele proiecte cu finanțare europeană pe care le implementăm, participă la concursurile organizate de JA România, la târgurile naționale ale firmelor de exercițiusau  la concursul „Ion Ghica Business Contest”, inițiat deColegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, concurs la care în ultimii ani, participarea a devenit o tradiție.

Concursul naţional „Competitivitate în mediul de afaceri – Ion Ghica Bussines Contest” reprezintă o competiție care sprijină elevii de liceu să dobândească competenţe antreprenoriale, într-o abordare interdisciplinară, iar anul acesta a înregistrat o participare de peste 550 de elevi de clasele X – XII. Felicitări elevelor Vintea Larisa și Surdu Dumitrița din clasa a XII-a, care au înregistrat performanțe la această competiție, acestea obținând un binemeritat loc II, respectiv III în urma desfășurării acestei ediții a concursului. Elevele au fost îndrumate de doamna profesor Costea Iuliana.

Prin educația antreprenorială la clasă, iar pe de altă parte, abordarea antreprenorială prin proiecte și inițiative ale școlii, dorim încurajarea elevilor și absolvenților colegiului nostru pentru continuarea studiilor sau a accesului pe piața muncii.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow