18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Patru societăți din Pașcani „vizitate” de patru tineri, în două nopți. Unul dintre ei a fost reținut

Poliţiştii  păşcăneni au identificat patru tineri bănuiţi de furt calificat şi tentativă la furt calificat. Un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au identificat patru tineri cercetaţi pentru furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 10 spre 11 ianuarie a.c., aceştia ar fi încercat să pătrundă într-o societate comercială din municipiul Paşcani, în scopul de a sustrage bunuri. Totodată, ar fi pătruns într-o altă societate, de unde ar fi sustras ţigarete şi băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., cei patru tineri ar fi pătruns într-o societate din municipiul Paşcani, fără a sustrage vreun bun, iar ulterior ar fi sustras bani şi băuturi alcoolice dintr-o altă societate din municipiul Paşcani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei.

 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 ianuarie a.c., unul dintre tinerii bănuiţi de comiterea faptelor, în vârstă de 18 ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

 

La data de 13 ianuarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani.

 

Cercetările continuă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow