21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Pășcănean în comă după ce a căzut de la înălțime

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Pașcani se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la înălțime, miercuri dimineață. El a fost găsit în curtea unei societăți în jurul orei 7:00 de un coleg, care a anunțat autoritățile. Deocamdată nu se știu toate detalii privind acest tragic incident

Victima a ajuns în stare gravă cu răni la cap și piept, intubat de către personalul de la ambulanță, la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal din Pașcani,. În urmă investigațiilor, s-a luat decizia de a fi transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Potrivit medicilor, bărbatul era și sub influența băuturilor alcoolice.

Pacient în vârstă de 41 de ani din Pașcani, aflat sub influență băuturilor alcoolice, a fost găsit căzut de la înălțime în comă, a fost intubat de către personalul de la  ambulanță și adus la CPU Pașcani,  unde în urmă investigațiilor s-a luat decizia de transfer la Neurochirurgie Iași.  Pacientul e în stare gravă, comatos cu traumatism cerebral și traumatism toracic” a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Pașcani, doctorul, Gheorghe Carp.

Incidentul este în prezent cercetat de polițiști. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat cu exactitate, și dacă este vorba despre un accident de muncă. Până miercuri, la ora amiezii, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași nu a fost raportată această situație.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow