18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Parcari cu plata si blocuri ANL, in orasul Hirlau

Parcari cu plata si blocuri ANL, in orasul Hirlau

Se fac pasi importanti pentru mai multe investitii de amploare in orasul Hirlau. Administratia locala a precizat ca se afla in procedura de achizitie si zilele urmatoare se va semna contractul, pentru proiectul privind modernizarea accesului auto si pietonal in cele patru zone importante din localitate.

Vor fi amenajate peste 300 de parcari cu plata in cartierele cu blocuri. Fiecare familie va avea dreptul să liciteze pentru cel mult două locuri de parcare şi vor avea întâietate cei care locuiesc în zonă.

Cea de-a doua investitie este construirea a patru blocuri ANL. Administratia locala a transmis la Bucuresti zilele trecute Planul Urbanistic Zonal (PUZ), iar Agentia Nationala pentru Locuinte va scoate la licitatie lucrarea. 48 de apartamente noi vor fi amenajate pentru tineri.

Mentionam ca in aceasta perioada se lucreaza si la asfaltarea a sase strazi, investitia care ar urma sa fie finalizata in circa doua luni, precizeaza primarul, Gheorghita Curca. Totodata au fost amenajate si trotuare in mai multe parcuri si strazi din localitate.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI