28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

(P) Centrul Medical Elf Pașcani – sănătatea ta contează pentru noi – FOTO/VIDEO

Dureri de spate, articulare și de mușchi? ELF este un centru medical modern destinat investigării, diagnosticării, și tratării afecțiunilor osteoarticulare a membrelor și a coloanei vertebrale. Și nu doar atât. Sănătatea generală a pacienților este importantă pentru noi și lucrăm împreuna pentru a oferi o gamă largă de servicii, atât pentru adulți cât și pentru copii.

De aceea, alături de recuperarea medicală, personalul nostru calificat oferă servicii de logopedie,  psihologie clinică și nutriție, cu terapii adaptate pentru cei mari și cei mici.

Ne-am deschis porțile în municipiul Pașcani în anul 2020, ca răspuns la nevoia pacienților de a accesa servicii medicale moderne și competitive cât mai aproape de casă. Principalele servicii oferite la ELF sunt fizioterapia, masajul terapeutic și kinetoterapia, toate acționând complementar.

Știm că fiecare pacient este special, asa că în urma unei consultații oferite de medici specialiști în recuperare medicală și reumatologie, fiecare pacient primește un set de recomandări special pentru nevoile lui. Cu ajutorul aparatelor medicale performante și sub stricta supraveghere a personalului, tratăm pacienți cu afecțiuni ale coloanei vertebrale, precum hernia de disc, spondiloza, scolioza, cifoza și alte afecțiuni.

Au fost obținute rezultate foarte bune în recuperarea pacienților cu probleme neurologice, a celor care suferă de boli cronice, precum artroza, durerile articulare. Terapia Schroth (șrot), dezvoltată în Germania și unică în zona municipiului Pașcani, este folosită cu succes în corectarea cifo-scoliozei. Serviciile de recuperare medicală sunt de asemenea indicate și pentru corectarea mersului și creșterea mobilității după intervenții chirurgicale. Un serviciu particular îl reprezintă kinetoterapia adresata copiilor, pentru corectarea viciilor de postură, în caz de torticolis congenital sau picior equin (echin).

La Centrul medical ELF, îngrijirea pacienților are în vedere mai mult decat recuperarea medicală. De anul acesta vă stau la dispoziție servicii de nutiție și dietetică, logopedie, psihologie clinică, precum si terapia ABA pentru copiii cu autism, oferite de profesioniști în domeniu.

Dăruirea și pregătirea personalului medical, alături de investiția constantă în echipamente medicale performante, face ca Centrul medical ELF să fie o opțiune demnă de luat în seamă.

Până astăzi ne bucurăm de încrederea oferita de sute de pacienți care ne-au trecut pragul. Îmbunătățirea stării lor de sănătate și a dumneavoastră este motivația noastră de a continua. Vă așteptăm în Pașcani, în zona Primăriei noi, pe str. Grădiniței nr. 16. Pentru programări și mai multe detalii vă stăm la dispozitie la numerele de telefon : 0770 708 441. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 10:00 – 20:00.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow