18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023

Ora Pământului (Earth Hour): Stingem lumina pe 30 martie, la 20.30

Ora Pământului, cea mai mare mişcare voluntară de mediu, va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care-şi arăta angajamentul faţă de Planetă. Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorităţi să îşi folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar şi la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea şi dezvoltarea umanităţii.

Pe 30 martie, în toată ţara  vor avea loc mai multe evenimente şi activităţi organizate pentru a sărbători Ora Pământului, precum ture cu bicicletele, concerte în aer liber şi nu numai.

„Cele mai recente dovezi ştiinţifice ne spun că impactul activităţilor umane aspra Planetei este atât de puternic încât a modificat profund mediul în care trăim. Disponibilitatea resurselor naturale, condiţiile climatice, calitatea apei, aerului, solului, diversitatea şi abundenţa speciilor sălbatice, vitale pentru umanitate în prezent şi viitor, sunt periclitate”, spune Orieta Hulea, director WWF România.

Continuarea pe adevarul.ro

Alte articole